Logitech F710 alınır mı?

3ns4r

Decapat
Yer
Bursa
Kronik bağlantı kopma sorunu var diyorlar. Ergonomi sorunu vs. sizce alınır mı?
Vatan Bilgisayar'da bir değerlendirme:
(F710'larda kronik bağlantı kopma sorunu var. Ben şahsen 4 yıldır kullanıyorum, ne bir yazılım güncellemesi getirdiler ne de başka bir şey. Şu şekilde gerçekleşiyor: Kolun arada bir ışığı yanıyor ve bu sırada bağlantı kopuyor, üstelik bağlantı kopmadan önce hangi tuşa basıyorsanız orada takılı kalıyor. Özellikle yarış oyunlarında bir anda arabanız etrafında dönmeye başlayabiliyor. Bunun yerine DualShock 3 veya 4 tavsiye ederim.)

(F710'larda kronik bağlantı kopma sorunu var. Ben şahsen 4 yıldır kullanıyorum, ne bir yazılım güncellemesi getirdiler ne de başka bir şey. Şu şekilde gerçekleşiyor: Kolun arada bir ışığı yanıyor ve bu sırada bağlantı kopuyor, üstelik bağlantı kopmadan önce hangi tuşa basıyorsanız orada takılı kalıyor. Özellikle yarış oyunlarında bir anda arabanız etrafında dönmeye başlayabiliyor. Bunun yerine DualShock 3 veya 4 tavsiye ederim.)

Çok eskidi o kol daha yeni nesil bir kol almak daha mantıklı.

İlla kablosuz olsun derdiniz yok ise F310 aynı kalitede neredeyse zaten keşke sıfır F510 satılsa en iyisi o aslında.
İkinci ele güvenemiyorum, tanıdık değilse aslında düşünmüştüm.
Çok eskidi o kol daha yeni nesil bir kol almak daha mantıklı.
Ne önerirsiniz? Kaliteliyse eski olması farketmez, zaten ahım şahım oyunlar oynamıyorum.

En iyi performans için Dualsense ve Xbox Series Controller zorunluluk fakat biri 1300TL diğeri 1500-1800TL arası. MSI GC serisi ve 2.el en iyi seçim olacaktır şu anda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı