Logitech F710 alınır mı?

iCley

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte Rtx 4060 8GB | :i5-13400F | Gskill 8x2 Ripjaws 3200MHz DDR4 | :Gigabyte H610M H V2 3200MHz DDR4 | Goodram 1TB M.2 (5000/3200) | Msi G2412
1500-2000 TL civarına kablosuz bir gamepad arıyorum. 1500'e Logitech F710 almayi düşünmemin nedeni ise nano USB olduğu için kopmuyor ve pilli değil. Eğer başka bir link atacaksaniz Trendyol veya Hepsiburada atarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiziksel olarak mağazada test etme imkanı buldum, kalite açısından güzel ancak ergonomik değil uzun oynayışlarda eli yorabilir.

F710 pilli hocam bende de var kopma durumu yaşamadım fakat uzun oynamalarda parmakların ağrıyor ele tam oturmuyor.

Hocam uzun oynamalar derken nasıl bir süre ben 7 yıldır PlayStation 3 kolu kullanıyorum da pek bilgim yok gamepadler hakkında.

Hocam uzun oynamalar derken nasıl bir süre ben 7 yıldır PlayStation 3 kolu kullanıyorum da pek bilgim yok gamepadler hakkında.

Örneğin uzun süre boyunca ETS 2 veya Forza oynadıktan sonra avuç içi ve baş parmaklarda ağrı oluyor. Bende Xbox kolu da var onda hiç öyle bir sorun yok çünkü Xbox kolu avuca tam oturuyor daha ergonomik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı