Logitech F710 alınır mı?

Zamanında 120 TLye almıştım, o zamanlar uygundu. Temiz kullanılmış 2. el de düşünebilirsiniz. Fakat önerim biraz daha katıp One S kontrolcüsü almanız olacaktır.

Logitech’ler o paralı kesinlikle haketmiyor. F310 aldım, geldiği gibi kutusunu açtım ve iade talebi oluşturdum. Analogları hiç hassas değil, fazla deadzone var. Rt, lt tuşları çok sert. Elde duruşu, konforu iyi değil. Ya gidip 20-30 Tl’ye kullan at kollardan alın ya da xbox one s controller alın. Başka bir model düşünmeyin. Şu fotoğraf herşeyi açıklıyor.

Dosya Ekleri

• D0AFB796-287A-4AB6-9538-7F408E3099C0.png
    D0AFB796-287A-4AB6-9538-7F408E3099C0.png
    49,3 KB · Görüntüleme: 451
Logitech’ler o paralı kesinlikle haketmiyor. F310 aldım, geldiği gibi kutusunu açtım ve iade talebi oluşturdum. Analogları hiç hassas değil, fazla deadzone var. Rt, lt tuşları çok sert. Elde duruşu, konforu iyi değil. Ya gidip 20-30 Tl’ye kullan at kollardan alın ya da xbox one s controller alın. Başka bir model düşünmeyin. Şu fotoğraf herşeyi açıklıyor.

Dualshock almayı neden düşünmesin peki ?

Arkadaslar acikcasi kumandayi sadece kisa sureli FIFA 19 ve bazi ufak tefek oyunlar icin istedigimden cok da en iyisi olsun derdim yok.

F710'a gidip baktim, denedim, mumkunse sahibinden'den uyguna alip isi bitirecegim. Size katiliyorum tabii ki Xbox ve PS4 kollari daha ergonomik, daha iyidir; ancak F710 da isimi gorup bana Xinput ve directinput veriyor, ayrica adaptoru yaninda geliyor, yani bluetooth'u olmayan kasa/notebook'ta da sorunsuz kullanilacaktir. Ayrica sitesindeki destege baktim ve 2019'a gore gayet yeterli buldum.

F710 aldim 2 adet Fifa icin. Kisisel deneyimim olarak gayet memnunum, 2 kumandayi ayni anda takinca bazen bir tanesi algilamama yapabiliyor ancak cok nadir oldugu icin cok sikinti yaratmiyor.

Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim, parasi hakkeden bir urun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı