Çözüldü Logitech F710 analog tuşları ayarlanamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mukon

Hectopat
Selamlar, bazı oyunlarda analog tuşlarını bir türlü ayarlayamıyorum. Mesela Ghost of Tsushima'da ne yapsam bir türlü analog ile hareket edemiyorum, sürekli yön tuşları ile hareket etmeye ayarlıyor. X modunda kullanıyorum. Genelde her oyunda böyle oluyor, aynı sorunu Delta Force oynarken de yaşıyorum. Yok mudur bunun bir çözümü veya kısayolu? Neyi atlıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selamlar, bazı oyunlarda analog tuşlarını bir türlü ayarlayamıyorum. Mesela Ghost of Tsushima'da ne yapsam bir türlü analog ile hareket edemiyorum, sürekli yön tuşları ile hareket etmeye ayarlıyor. X modunda kullanıyorum. Genelde her oyunda böyle oluyor, aynı sorunu Delta Force oynarken de yaşıyorum. Yok mudur bunun bir çözümü veya kısayolu? Neyi atlıyorum?
Kontrolcünün üzerindeki "mode" ışığı yanıyor mu? Yanıyorsa mode tuşuna bas ve kapatıp dene.
Kontrolcünün üzerindeki "mode" ışığı yanıyor mu? Yanıyorsa mode tuşuna bas ve kapatıp dene.

Çözüm
hocam çok saol ben çalışıyordum arkadaşa söyledim olmuş valla. tam olarak neyi sağlıyordu o tuş.
Mode ışığı analog ve d-pad tuşlarının görevini değiştiriyor. Ben de bu sorunu yaşamıştım ilk F710 aldığımda, sonra kurcalarken çözmüştüm :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı