Logitech F710 bağlandıktan sonra ne yapılır?

g770

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Logitech F710 aldım ama kullanımda merak ettiğim şeyler var mesela bunu ben şarja takacak miyim? Bir de pil durumunu nerede göreceğim? Kurulum yapmam gerekiyor mu? Klavyeyi takarken sök tak yapıyorum bozulur mu?

Merhaba Logitech F710 aldım ama kullanımda merak ettiğim şeyler var mesela bunu ben şarja takacak miyim? Bir de pil durumunu nerede göreceğim? Kurulum yapmam gerekiyor mu? Klavyeyi takarken sök tak yapıyorum bozulur mu?
F710 şarj ile değil pil ile çalışıyor, pilinin ne kadar kaldığını göremezsin ama bitmeye yaklaştığını titreşimin azalmasından anlayabilirsin. Günde 3-4 kere sök tak yapmaktan bir şey olmaz. Sorunsuz çalışıyorsa bir kurulum yapmana gerek yok eğer bir sıkıntı yaşarsan aygıt yöneticisinden güncelleştirebilirsin.

F710 şarj ile değil pil ile çalışıyor, pilinin ne kadar kaldığını göremezsin ama bitmeye yaklaştığını titreşimin azalmasından anlayabilirsin. Günde 3-4 kere sök tak yapmaktan bir şey olmaz. Sorunsuz çalışıyorsa bir kurulum yapmana gerek yok eğer bir sıkıntı yaşarsan Aygıt Yöneticisi'nden güncelleştirebilirsin.

Tamam teşekkür ediyorum kullandıktan 1 saat sonra direksiyon geç algıladi sonradan çevirdi sonra çıktım normal midir?

Tamam teşekkür ediyorum kullandıktan 1 saat sonra direksiyon geç algıladi sonradan çevirdi sonra çıktım normal midir?
Eğer taktığınız porttan uzaktaysanız arada kesilmeler olabilir çıkan uzatma kablosu ile size yakın bir yere uzatmanızı tavsiye ederim.

Uzakta değilim nerdeyse dibinde oynuyorum
O zaman bu rehberdeki adımları uygulayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı