Logitech F710 Direct İnput Modunda Çalışmıyor

ECANO

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır logitech f710 gamepadım var. Bir süredir kullanmadım geçen gün kullanmak istedim logitechin sitesinden doğru driveri yükledim. Joystickide aygıt sürücünden xbox 360 for windows(logitechin kendi sitesinde bile böyle yapılması isteniyor) olarak tanıttım. Ancak driveri açtığımda gamepad dinput modunda olmasına rağmen xinputtan dinput moduna alın diye bir yazı çıkıyor ne yapmam gerekir farklı bir şekilde tanıtmalıyım. Lütfen yardım edin.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    40,1 KB · Görüntüleme: 891
Son düzenleyen: Moderatör:
Açmaya çalıştığınız Profiler programı sadece tuşlara başka komutlar atamak için kullanılıyor. Standart oyun kolu olarak kullanacaksanız X-Input modunda kullanıp öyle oynayacaksınız. Hangi tuşun ne işe yaradığını değiştirmek istemiyorsanız Profiler kullanmanıza gerek yok.

Öyle olduğunu biliyorum. Ama D-INPUT modunda kullanmak istiyorum. İstediğim oyunlar X-INPUT modunda çalışmıyor.

Bunu bende gördüm denedim ama fayda etmedi. Mesela pes 2016yı xinput ile oynayabilirmiyim. Pes in ayarlarından controller(wireless F710 gamepad) olarak tanıttım ve xinput moduna aldım. Ama oyuna girdiğimde çalışmadı. Siz nasıl kullandığınız?. Xinput modunada razıyım ama hiç kullanamıyorum. Joystickim bozuk gibi de durmuyor.

Son düzenleme:
http://www.logitech.com/pub/techsupport/joystick/lgs510_x64.exe Bu linkte güncel driver var. Ben de buradan kurdum. Başka bir şey yapmadım. Profiler programını hiç açmadan, X-Input modunda oyunu açıyorum ve oynuyorum. Sizin Profiler programı ile bir işiniz var mı? Tuşlara başka komutlar atamaya çalışıyor musunuz? Eğer normal oyun kolu olarak kullanmaya, hiçbir tuşunu değiştirmeden konsolda oynar gibi oynamaya çalışıyorsanız bu programla bir işiniz yok. Direkt olarak oyuna girdiğinizde çalışması gerek.

Bende öyle düşünüyorum. Aklıma uzun zamandır güncellemeleri yapmayıp güncel driveri yükledikten sonra böyle bir sorun oluşabileceği geldi yada win 10 geçip yeni format attığım için eksik bir güncelleme var diye düşündüm. Güncellemeleri denetlediğim bir kaç güncelleme dışında önemli bir güncelleme gelmedi.
Sizin bir fikriniz var mı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı