Logitech F710 "DirectInput mode" Sorunu

aniL_34

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, benim sorunum Logitech F710 adlı üründe. Fazla uzatmadan direk konuya geçeyim: Gamepad'ı aldım, içinden çıkan küçük aparatı (USB Belleğe benzeyen şeyi, ismini hatırlamıyorum kusuruma bakmayın.) kasama taktım ve Logitech'in resmi sitesinden driverini kurdum, buraya kadar her şey normaldi ancak kurduğum dosyaya girmeye çalışınca şöyle bir hata aldım:

PMNNqb.png

Gamepad'da modenin yanında yeşil ışık da yanmıyor. Simsiyah. Lütfen bilen bir kişi varsa cevaplasın. Şimdiden teşekkürler.
NOT: Şunu da ekleyeyim: Gamepad daha önceden arkadaşımındı, yeni gamepad alınca bana verdi. Pili falan da bitmiş olabilir yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepadin arkasında Xinput ve Directinput arasında geçiş yapmak için bir switch var onu directinput moduna alarak logitechin programını kullanabilirsin ama gamepad destekli çoğu oyunlar xinput modunu otamatik algılıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı