Ben de mouse alacaktım indirime girsin diye bekledim fiyatı 500'den 800TL oldu yani bence indirime girmesini beklemeyin 2.el bakın.
Bilmiyorum eğer ucuza bulursanız ve güvenebilirseniz, alırken kontol edecekseniz alınabilir gibi.Hocam o zaman alayım değil mi?
Bilmiyorum eğer ucuza bulursanız ve güvenebilirseniz, alırken kontol edecekseniz alınabilir gibi.
700TL edecek ürün değil bence, kaç sene önce çıkmış kol. Şarjlı bile değil, fiyatını şişirmişler.
700TL edecek ürün değil bence, kaç sene önce çıkmış kol. Şarjlı bile değil, fiyatını şişirmişler.
Biliyorum da işte yapacak bir şey yok.Hocam ama başka düzgün kol yok bu fiyata.
Biliyorum da işte yapacak bir şey yok.
Buna bakabilirsin, 2. el takıntın yoksa 2. eli ucuz. F310 veya F710 alabiirsin.![]()
MSI GG Force GC20 V2 Beyaz PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI GG Force GC20 V2 Beyaz PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI GG Force GC20 V2 Beyaz PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.