Abdullah okbyy Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 lb tuşu bastığım zaman basılı kalmıyor. Mesela sürekli pırpır kelebek gibi basıyor tekrar tekrar. Sağ öyle değil ama. Gamepad F710, yardımcı olursanız sevinirim. Aygıt Yöneticisi olayını denedim. O kadar para verdim. 1 ayı geçti iade de edemem.
lb tuşu bastığım zaman basılı kalmıyor. Mesela sürekli pırpır kelebek gibi basıyor tekrar tekrar. Sağ öyle değil ama. Gamepad F710, yardımcı olursanız sevinirim. Aygıt Yöneticisi olayını denedim. O kadar para verdim. 1 ayı geçti iade de edemem.
Çözüm 2 2 260112 6 Ağustos 2023 Normaldir. Tasarım olarak sıkıntılı bir cihaz kendisi. İade edin edebilirseniz yoksa geçmiş olsun.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 6 Ağustos 2023 #2 Normaldir. Tasarım olarak sıkıntılı bir cihaz kendisi. İade edin edebilirseniz yoksa geçmiş olsun. Artı 0 Eksi Çözüm
bleakdampndead Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 531 Çözümler 1 Yer Karadeniz 6 Ağustos 2023 #3 Ben kendim içini söküp ilgilendim ama tavsiye etmiyorum. O tuşları takmak biraz sıkıntılı. O yüzden direkt garantiye verin. Zaten yeni almışsınız. Artı 0 Eksi
Ben kendim içini söküp ilgilendim ama tavsiye etmiyorum. O tuşları takmak biraz sıkıntılı. O yüzden direkt garantiye verin. Zaten yeni almışsınız.
D Dogala Zeptopat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #4 Abdullah okbyy dedi: lb tuşu bastığım zaman basılı kalmıyor. Mesela sürekli pırpır kelebek gibi basıyor tekrar tekrar. Sağ öyle değil ama. Gamepad F710, yardımcı olursanız sevinirim. Aygıt Yöneticisi olayını denedim. O kadar para verdim. 1 ayı geçti iade de edemem. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var nasıl çözümleye bilirim? Artı 0 Eksi
Abdullah okbyy dedi: lb tuşu bastığım zaman basılı kalmıyor. Mesela sürekli pırpır kelebek gibi basıyor tekrar tekrar. Sağ öyle değil ama. Gamepad F710, yardımcı olursanız sevinirim. Aygıt Yöneticisi olayını denedim. O kadar para verdim. 1 ayı geçti iade de edemem. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var nasıl çözümleye bilirim?