- Makaleler
- 1
Almanya'da olduğunu unutmuşum önceki gereksiz öneriler için kusura bakma boşa kalabalık ettim. Videolarını izledim dokunmatik hissiyatı yerinde mi?
Videolarını izledim dokunmatik hissiyatı yerinde mi?
Türkiye'de malum 400 TL. Controller ile ilgili ne söyleyebilirsiniz? Hangi tür oyunlar daha zevkli oldu? Xbox One S Controller almayı planlıyorum.Gayet yerinde ama beni benden alan en güzel özelligi touchpad'i ve gyro özelligi. Haptic özelligi sayesinde titresimede ihtiyac duymuyorsunuz falan.
Acikcasi bu kadar menmun kalacagimi zannetmiyordum, zira ben radikal bir Klavye + Fare oyuncusuyum. Ama sanirim bu controller ile bu huyumdan vazgececegim.
Sevgiler![]()
Türkiye'de malum 400 TL. Controller ile ilgili ne söyleyebilirsiniz? Hangi tür oyunlar daha zevkli oldu? Xbox One S Controller almayı planlıyorum.
Deadzone ne demek ve fazla olması neyi değiştirir?F710'da dead zone fazla diye biliyorum. Normal oyunlarda sıkıntı yapacak kadar değil ama FPS oynanmıyor. Xbox One Controller daya uygun olur.
Dead: Ölü, Zone: Alan. Ölü alan demektir. Bir dokunmatik telefon düşün ne kadar çok ölü alan olursa o kadar az yeri kullanabilirsin.Deadzone ne demek ve fazla olması neyi değiştirir?
Bende okuduğum yerlerde yok deniyordu. Şaşırmıştım. Enginar bey siz kol alın CS atalım.Güncelleme: Arkadaslar titresim motoru yok diye biliyordum ama varmis, ayni zamanda catir catir calisiyor. Hem haptik hem titresim ile tadindan yenmiyor.
Ayrica touchpad olan kismi normal joystick gibi kullanabiliyormusuz.
Ben kendime özel her ayari Steam Community'e gönderiyorum Happy Artichoke's Choice basligi altinda. Belki baskalari da yararlanir diye.
Kisacasi bu controller bir harika dostum. Bana joystick'i sevdirdi yakinda klavye ve fare ikilisini unutabilirim.
Sevgiler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.