Logitech F710 sağ analog yukarı yönde takılı kalıyor

can808

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

Sıfır kutu yeni aldığım Logitech F710 Oyun kolunda sağ analog yukarı yönünde takılı kalıyor. Gamepad Tester uygulamalarında test ettiğimde bir sorun gözükmüyor ama FIFA24 menüsünde hiç bir şey yapamıyorum sürekli menüde yukarı gidiyor. Acil destek rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Sıfır kutu yeni aldığım Logitech F710 oyun kolunda sağ analog yukarı yönünde takılı kalıyor. Gamepad tester uygulamalarında test ettiğimde bir sorun gözükmüyor ama FIFA24 menüsünde hiçbir şey yapamıyorum sürekli menüde yukarı gidiyor. Acil destek rica ederim.

Fareyi sağ üste doğru çekip denesene hocam takıldığı zaman.

Garantiye gönder. Ya tamir etsinler ya da değişim yapsınlar.
Tahminimce sorun oyundan kaynaklı olabilir çünkü dünde daha farklı bir markanın kolunu denemiştim orta altı bir markaydı. Aynı sorunu yaşadım o yüzden iade ettim.

Ayrıca gampad testerlarların hiç birinde sorun gözükmüyor.

Konuyu bu kategoriden kapatıp oyun kategorisinde açıcağım.

Teşekkürler

Fareyi sağ üste doğru çekip denesene hocam takıldığı zaman.

Nereye koyarsam koyayım aynı kalıyor.
Tahminimce sorun oyundan kaynaklı olabilir çünkü dünde daha farklı bir markanın kolunu denemiştim orta altı bir markaydı. Aynı sorunu yaşadım o yüzden iade ettim.

Ayrıca gampad testerlarların hiç birinde sorun gözükmüyor.

Konuyu bu kategoriden kapatıp oyun kategorisinde açıcağım.

Teşekkürler

Dediğim gibi doğru başlık altında açsam daha sağlıklı olur. Yeni açacağım konu üzerinden desteğinizi rica ederim.

@can808 , Konu mesajında analoğun fiziksel olarak yukarı doğru takılı kaldığı anlaşılıyor. Ama son mesajında aslında meselenin fiziksel bir takılı kalmak olmadığı sonucu çıkıyor.
...çünkü dünde daha farklı bir markanın kolunu denemiştim orta altı bir markaydı. Aynı sorunu yaşadım o yüzden iade ettim...
Üstelik bu bilgiyi de sonradan veriyorsun.

Neyse, bol şans.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı