bgexd Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 Üste doğru kaydırınca aşağı, aşağı doğru kaydırınca üste doğru gidiyor. Gamepad tester sitelerinde sorun yok, Fakat oyunlarda (FIFA Pes vb) bu sorun oluyor.
Üste doğru kaydırınca aşağı, aşağı doğru kaydırınca üste doğru gidiyor. Gamepad tester sitelerinde sorun yok, Fakat oyunlarda (FIFA Pes vb) bu sorun oluyor.
6ODRA Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 1.034 Makaleler 3 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #2 Denetim Masası\Donanım ve Ses\Aygıtlar ve Yazıcılar Kolu bul ve test et burada da normalse oyun ayarlarından olabilir.
Denetim Masası\Donanım ve Ses\Aygıtlar ve Yazıcılar Kolu bul ve test et burada da normalse oyun ayarlarından olabilir.
bgexd Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 6ODRA dedi: Denetim Masası\Donanım ve Ses\Aygıtlar ve Yazıcılar Kolu bul ve test et burada da normalse oyun ayarlarından olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam derecede sıkıntı varmış 2 sinide dik yaptım düzeldi cevabın için sağol yinede biraz geç kaldık :d
6ODRA dedi: Denetim Masası\Donanım ve Ses\Aygıtlar ve Yazıcılar Kolu bul ve test et burada da normalse oyun ayarlarından olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam derecede sıkıntı varmış 2 sinide dik yaptım düzeldi cevabın için sağol yinede biraz geç kaldık :d