Logitech F710 USB olarak tanımlanıyor

Vonx98

Kilopat
Daha fazla  
Logitech F710 normal bir şekilde çalışmaktayken bir anda anlatacağım sorunları yaşamaya başladım.
USB receiveri bilgisayarın hangi USB portuna takarsam takayım receiveri.
Resimde görüldüğü gibi USB birleşik aygıt olarak görüyor. Bazen aygıtı kaldırıp bilgisayarı resetlediğimde tekrar Xbox 360 kontrolcüsü olarak tanındığı oluyor fakat ne yaparsam yapayım tanınmasına rağmen kol ile verdiğim komutları ya iletmiyor ya da binde bir tanesini iletiyor.
PC'yi sıfırladım ve tekrar denedim sonuç aynı.
Başka bir bilgisayarda denediğimde sorunsuz çalışıyor.
Sorunuma benzer bir soruyu Microsoft'a konu açmış birinde daha gördüm fakat sonuçlandıran olmamış bknz.
Normalde receiveri taktığımda USB olarak algılar birkaç saniye sonra tekrar bağlantı sesi vererek Xbox kontrolcüsü olarak algılardı şimdiyse durum anlattığım gibi.
Neredeyse bütün konulara ve videolara baktım lakin bir çözüm bulamadım önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

1719054800008.png

Son düzenleme:
bir arkdasimdan aldıgım logitech f710'unu usbsini kaybetmiştim yeni bir usb aldım bununla birlikte gamepadi basitce baglayabilcegimi soylediler. Usbyi taktıgımda aygit yoneticisinde bluetooth gozukuyor, gamepad veya f710 olarak hiçbir aygıt görmüyor pc, nasil cözdünüz

Son düzenleme:
Cihazı anlık olarak 3-15 sn arası düzgün çalışıp gidiyordu Xbox Controllere geçtim sorun cihaz kaynaklıydı başka bir F710 bilgisayarımda denediğimde sorunsuz çalıştı.

Hocam aynı sorundan müzdaripim. Formattan önce kusursuz çalışıyordu, formattan sonra arıza vermeye başladı. Çözülebilecek bir sorun mu, yoksa garantiye mi göndereyim?

Hocam aynı sorundan muzdaribim. Formattan önce kusursuz çalışıyordu, formattan sonra arıza vermeye başladı. Çözülebilecek bir sorun mu, yoksa garantiye mi göndereyim?

Ben çok uğraştım lakin çözemedim. Sürücü güncelleme vb. her şeyi denedim, internette yazan yöntemleri denediysen ve olmadıysa hiç bekletme garantiye yolla. Hatta kolu sökerek iç aksam bağlantı temizlik vs. yapıp denedim yine çalışmadı en son başka bir bilgisayarda daha deneyip çalışmadığını görünce süs olarak kenara ayırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı