Vonx98
Kilopat
Daha fazla
Logitech F710 normal bir şekilde çalışmaktayken bir anda anlatacağım sorunları yaşamaya başladım.
USB receiveri bilgisayarın hangi USB portuna takarsam takayım receiveri.
Resimde görüldüğü gibi USB birleşik aygıt olarak görüyor. Bazen aygıtı kaldırıp bilgisayarı resetlediğimde tekrar Xbox 360 kontrolcüsü olarak tanındığı oluyor fakat ne yaparsam yapayım tanınmasına rağmen kol ile verdiğim komutları ya iletmiyor ya da binde bir tanesini iletiyor.
PC'yi sıfırladım ve tekrar denedim sonuç aynı.
Başka bir bilgisayarda denediğimde sorunsuz çalışıyor.
Sorunuma benzer bir soruyu Microsoft'a konu açmış birinde daha gördüm fakat sonuçlandıran olmamış bknz.
Normalde receiveri taktığımda USB olarak algılar birkaç saniye sonra tekrar bağlantı sesi vererek Xbox kontrolcüsü olarak algılardı şimdiyse durum anlattığım gibi.
Neredeyse bütün konulara ve videolara baktım lakin bir çözüm bulamadım önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
USB receiveri bilgisayarın hangi USB portuna takarsam takayım receiveri.
Resimde görüldüğü gibi USB birleşik aygıt olarak görüyor. Bazen aygıtı kaldırıp bilgisayarı resetlediğimde tekrar Xbox 360 kontrolcüsü olarak tanındığı oluyor fakat ne yaparsam yapayım tanınmasına rağmen kol ile verdiğim komutları ya iletmiyor ya da binde bir tanesini iletiyor.
PC'yi sıfırladım ve tekrar denedim sonuç aynı.
Başka bir bilgisayarda denediğimde sorunsuz çalışıyor.
Sorunuma benzer bir soruyu Microsoft'a konu açmış birinde daha gördüm fakat sonuçlandıran olmamış bknz.
Logitech Gamepad F710 cihazımın USB ucunu bilgisayar normal USB aygıtı olarak algılıyor. Aygıt Yöneticisi kısmında gözükmüyor - Microsoft Q&A
Windows 10 kullanırken sorunsuz kullandıÄım Logitech Gamepad F710 cihazım Windows 11'de çalıÅmıyor. USB ucunu bilgisayarıma taktıÄımda aygıt yöneticisi kısmında gözükmüyor ve ismi olmayan USB aygıtı olarak gözüküyor. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?â¦
answers.microsoft.com
Neredeyse bütün konulara ve videolara baktım lakin bir çözüm bulamadım önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Son düzenleme: