Evet replika alanlar hep sorunla karşılaştığını söylüyor fakat benim iki arkadaşım zamanında almıştı ve ikisindede bir problem yok.Bir yıldır da kullanıyorlar.Replika kullanmayın, ben yıllar yıllar önce Bursa'da acil ihtiyaçtan dolayı merdiven altı bir dükkandan sıfır diye DS4 almıştım, hatta mavi kamuflaj vermişti namussuz öyle bir model bile yok gerçekte. Eve geldiğim gibi analog problemlerini ve tuş problemlerini yaşamaya başladım. Bence F710 daha iyidir.
Benim arkadaşım da 8 yıldır aktif bir şekilde aynı Xbox 8. nesil gamepad'i kullanıyor. İstisnalar kaideyi bozmaz.Evet replika alanlar hep sorunla karşılaştığını söylüyor fakat benim iki arkadaşım zamanında almıştı ve ikisindede bir problem yok.Bir yıldır da kullanıyorlar.
İki seçenek de kötü.
![]()
MSI Force GC30 V2 Siyah Kablosuz PC/Android Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Force GC30 V2 Siyah Kablosuz PC/Android Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Force GC30 V2 Siyah Kablosuz PC/Android Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.033,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI GG Force GC20 V2 Siyah PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI GG Force GC20 V2 Siyah PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI GG Force GC20 V2 Siyah PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.583,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam alışınca çok daha iyi geleceğine eminim. Ben de 1 hafta öncesine kadar öyle düşünüyordum ta ki 9. nesil Xbox kolunu deneyene kadar. Parmağımı azıcık yukarı götürmenin sorun olmadığını aksine daha rahat ettirdiğini anladım.Hocam bunların tuş dizilimi kötü. DualShock tarzı tuş dizilimi olan bir öneriniz var mı?
Hocam alışınca çok daha iyi geleceğine eminim. Ben de 1 hafta öncesine kadar öyle düşünüyordum ta ki 9. nesil Xbox kolunu deneyene kadar. Parmağımı azıcık yukarı götürmenin sorun olmadığını aksine daha rahat ettirdiğini anladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.