Logitech F710'da bağlantı sorunu var

TheNexon

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, yakın zamanda hediye olarak Logitech F710 oyun koluna sahip oldum. Kolda fiziksel olarak sorun yok ama bir oyundayken bazen algılamıyor mu diyeyim, çalışmıyor mu diyeyim, anlayamadım ama sorun oluyor. 1-2 saniyeliğine bağlantısı kopuyor, geliyor. Cihazın kendi kendine hareket etmeleri falan oluyor bu yüzden. Oyun deneyimimi çok etkiliyor. Kol ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı model kol ile daha önce de oyun oynamıştım. Belki de kasada bir sorun olabilir. Çözümünü bilen yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Usb alıcısı ile araya bir engel girmemesi ve çok yakın olması gerekiyor. O şekilde yaparsan kopma olmaması lazım.
Sanırım doğru. Çünkü duruşumu değiştirip biraz daha yaklaştığım zaman bir süre kesilmiyor cihaz. İyide böyle bir problem olacaksa neden wireless kol diyorsunuz arkadaş anlayamadım ben.

Sanırım doğru. Çünkü duruşumu değiştirip biraz daha yaklaştığım zaman bir süre kesilmiyor cihaz. İyide böyle bir problem olacaksa neden wireless kol diyorsunuz arkadaş anlayamadım ben.
Maalesef kolda bağlantı sorunları olduğu için yanında uzatma kablosu bile gönderiyorlar. Uzatma kablosuyla kullanmak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı