Çözüldü Logitech F710'u bilgisayar algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oxwinder

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıldır F710 kontrolcümü kullanıyordum ve geçtiğimiz günlerde bilgisayarımı sıfırladıktan sonra kontrolcümü kullanamamaya başladım. Sadece Windows değil telefonum dahi görmüyor kontrolcümü. Bilgisayarı sıfırlarken üstünde bırakmıştım alıcıyı bununla bir alakası olabilir mi ve eğer alıcı bozulduysa nereyle iletişime geçebilirim? Şimdiden teşekkürler. Ek olarak bir görsel de bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-01 205949.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-01 205949.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 43
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu benim işime yaradı hocam. Aynı sorun vardı bende de.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıldır F710 kontrolcümü kullanıyordum ve geçtiğimiz günlerde bilgisayarımı sıfırladıktan sonra kontrolcümü kullanamamaya başladım. Sadece Windows değil telefonum dahi görmüyor kontrolcümü. Bilgisayarı sıfırlarken üstünde bırakmıştım alıcıyı bununla bir alakası olabilir mi ve eğer alıcı bozulduysa nereyle iletişime geçebilirim? Şimdiden teşekkürler. Ek olarak bir görsel de bırakıyorum.

Sen Logitech F310 alsaydın daha iyi olurdu.

Teşekkürler hocam, attığınız gün yapmıştım fakat raporlamayı unutmuşum. Tekrar teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı