Logitech F710 algılamıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
İlk aldığımda herhangi bir sorun yaşamamıştım ama şuan gamepadi kullanamıyorum. Gamepad Elan I2C Filter Driver olarak gözüküyor.
1677059627376.png

Driver'ı varsa yüklemeyi denemelisin öncelikle, O da değilse kablosunda kopma vs varmı onu kontrol etmelisin

F710 normalde Windows 7 döneminden beri, tak ve kullan formatında sorunsuz çalışabiliyor diye biliyorum. En azından 2013 dönemleri biz böyle kullanıyorduk arkadaşımla. Hocam; tüm kurduğunuz sürücüleri kaldırıp USB alıcı ile birlikte yeniden takıp deneyin lütfen.

Merhaba. Diğer aygıtları kontrol eder misin? Bazen orada sorunlu bir şekilde gözüküyor. Logitech'in sitesinden F710 Connect utility indirip bağlamayı deneyin. Eğer olmazsa aygıt yöneticisinde gördüğünüz cihaza sağ tıklayıp sürücü güncelleştir > bilgisayarımdaki sürücülere göz at > listeden seçmeme izin ver > xbox 360 çevre birimlerinden gamepad driverını seçin. Muhtemelen sorununuz düzelecektir.

Merhaba. Diğer aygıtları kontrol eder misin? Bazen orada sorunlu bir şekilde gözüküyor. Logitech'in sitesinden F710 connect Utility indirip bağlamayı deneyin. Eğer olmazsa aygıt yöneticisinde gördüğünüz cihaza sağ tıklayıp sürücü güncelleştir > bilgisayarımdaki sürücülere göz at > listeden seçmeme izin ver > Xbox 360 çevre birimlerinden gamepad driverını seçin. Muhtemelen sorununuz düzelecektir.

Teşekkür ederim çok basit bir şekilde çözdüm durumu. Gamepad'in ön kısmındaki D-X çubuğunu X'e getirdim çözülü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı