Logitech farelerde çift tıklama oluyor mu?

Çöpe atmak yerine eski mousenizin tıklama modülünü söküp lehimle logitechinkine takın. 1tlik parça için yüzlerce lira kaybetmek çok saçma. Birçok aynı dertten muzdarip faremi öyle tamir edip kullanmaya devam ettim.

Dediginiz şey beceri gerektiriyor. Bir ustaya götürsem ya da servise gondersem en az 30 40 lira gider. O da sorun çözülür mü çözülmez mi muamma.

Dediginiz şey beceri gerektiriyor. Bir ustaya götürsem ya da servise gondersem en az 30 40 lira gider. O da sorun çözülür mü çözülmez mi muamma.

Yani eliniz yatkınsa çok rahat yapabilirsiniz. Dediğim gibi 1 TL'lik parça içerisinde bozulan. Sapasağlam mouseyi 1 TL'lik parça için çöpe atmazsın yazık günah.

Parça bu.. 3 Adet ayağı var. Lehimle diğerini söküp aynı yuvalara parçayı yerleştiriyorsun hayırlı işler :)

585861_208181.jpg

Kendi yaşadığım sorunu bahsetmek istiyorum: Zamanında Logitech G102 Lightsync fare kullandım ve 1 sene içerisinde farenin orta tekerleği bozuldu. Çift tıklama sorunu yaşamadım fakat farenin orta tekerleği bozulmuştu. Farenin orta tekerleğini kullanmaya çalışırken yukarı doğru giderken aşağı, aşağı doğru giderken de yukarı gidiyordu. Kısacası anlamsız işler yapıyordu fare.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı