2000 TL falan değil dostum nerede gördün 2000 TL, yaklaşık 1000-1400 arası değişiyor.
Letgo'da İstanbul gebze taraflarına bak. 1200TL'ye olması lazım.
Bakıyorum ama gerçekten yok eğer müsaitseniz kısaca bakabilir misiniz Kocaeli'de arıyorum.
2000 TL falan değil dostum nerede gördün 2000 TL, yaklaşık 1000-1400 arası değişiyor.
Bakıyorum ama gerçekten yok eğer müsaitseniz kısaca bakabilir misiniz Kocaeli'de arıyorum.
Tek bir yere bakarsan bir şey bulamazsın İstanbul gibi kalabalık şehirlere göz atın.
Kocaeli'ye gelirler miki.
Bunun için get sistemi var ama komisyon alıyor sarı site.Gelmeyecek karşıdaki ya da sen ona gitmeyeceksin araba almıyoruz karşıdaki sana ürünü yollayacak sende beğenirsen alacaksın parayı göndereceksin ama karşıdaki parayı göndermezsen vermem vs. bir şey derse muhtemelen dolandırmaya çalışıyordur.
Bunun için get sistemi var ama komisyon alıyor sarı site.
ETS'de düşük dönme açılı direksiyonlar zevk vermiyor. Bende de Logitech Formula vibration var ama klavye+fare olarak oynamaya devam ediyorum ETS'yi. Ne kadar ayar çeksen de 5'te 1 oranında daha az dönmeye sahip olduğu için kontrol zorluğu fazlasıyla var. Zevk almak istiyorsanız en azından 900 derecelik olan DFGT'yi almaya çalışın. Ben de kendi direksiyonuma modifiye falan bir şeyler yapıp 900 derece dönme açısı yapmaya çalışacağım, olmuyor yani bu şekilde oyuncak gibi bir şey, zevk vermiyor.
Bunun için get sistemi var ama komisyon alıyor sarı site.
Gelmeyecek karşıdaki ya da sen ona gitmeyeceksin araba almıyoruz karşıdaki sana ürünü yollayacak sende beğenirsen alacaksın parayı göndereceksin ama karşıdaki parayı göndermezsen vermem vs. bir şey derse muhtemelen dolandırmaya çalışıyordur.
90 derecelerin çoğu aynı gibi zaten, beklentiye girmeden alabilirsin bi bozukluğu yoksa.Snopy Rampage RX3
Arkadaşlar Snopy Rampage RX3 diye direksiyon buldum hem de 250 TL bu alınır mı? En azından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.