Arkadaşım bir süre kullanmam için direksiyon setini ödünç verdi. Forza bu direksiyonu görmüyor. F1 2020, ETS 2 görüyor. Ne yapmam lazım?Eki Görüntüle 1326943
Selam dostlar Logitech G29 için oyun önerebilir misiniz acaba? Bedava olmalı çünkü son 10 günde falan 3 oyun aldım daha uzun süre alamam. PS4 için veya şu sistemde çalışabilecek bir oyun lazım: Ekran kartı: GeForce GT740M | işlemci i5 4200M | RAM: 8 GB | SSD:WD 120 GB 2.5 SATA3 SSD 545MB okuma...
Arkadaşım bir süre kullanmam için direksiyon setini ödünç verdi. Forza bu direksiyonu görmüyor. F1 2020, ETS 2 görüyor. Ne yapmam lazım?Eki Görüntüle 1326943
Forza Horizon 5 Uyumlu direksiyonlar listesinde bu direksiyon yok. Ben momo ile oynuyorum ama bu direksiyon çalışmadı. Tuş atamasında atama yapmıyor. X360CE ile kol gibi tanıtabilirsin ama force feedback çalışırmı bilemem.
THIS IS CRITICAL: Before you play Forza Horizon 5, ensure you have the latest drivers and firmware for your wheel. Your wheel may work great with games that came out 1 or 2 years ago, even Forza ga...