Logitech G 903 alınır mı?

Yok ama bazı yerlerde 12bin DPI bazıları 16 DPI acaba eski model olmasınlar benim kutum üstünde 16 DPI sıkıntı yoktur değil mi?

Bu fare zaten iki çeşit: G900 ve g903. G900 eskisi... Sensörler aynı, şekiller aynı. Ağırlık birazcık farklı galiba. DPI'ya çok takılma, o sidik yarıştırmaktan başka bir şey değil, genelde yazılımla 12K'dan 16K'ya çıkıyor. G903'teki bağlantı şekli öncekine göre biraz daha iyi diyorlar. Tek fark o. Zaten piyasada G900 pek kalmadı galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında aldım mause da bende soruyorum etrafa bazen karışıklık oluyorsa en doğru cevapı siz verdiniz sağollun cs gibi oyunlar çok güzel palm tuşuna sahibim çok rahat hissettim yani teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
Birde benim kisi logitech g903 lightspeed hero denilen bir model o var bende.

Aslında aldım mouse da bende soruyorum etrafa bazen karışıklık oluyorsa en doğru cevapı siz verdiniz sağ ollun CS gibi oyunlar çok güzel palm tuşuna sahibim çok rahat hissettim yani teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
Bir de benim kisi Logitech G903 lightspeed Hero denilen bir model o var bende.

Bence, hafif fareleri de bir deneyimleyin. Ben 130GR'dan 70GR'a geçince yıllarca amelelik ettiğimi fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben G900 kullanıyorum. G903 ile arasındaki farkın sadece kablosuz şarj olduğunu hatırlıyorum. Ağırlık falan elbet farkediyodur ama temel fark oydu diye hatırlıyorum. Kablosuz şarj için de özel gamepad alınıyordu. Yani çok gerek görememiştim G903 almaya. Bence iyice bir araştırın arasındaki farkı. Forumlardan falan sıfır açılmamış paket G900 bulursunuz 600-800 arası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı