Elektronik Logitech G F310 - 288 TL

Bütçesi olan pc için dualsense 5 tercih etmeli . Logitech kablosuz sorunlu olması lazım ben almazdım fiyatına değmez .
Peki dualsense pc ye takıldığında ara yazılım gerektiriyor mu

Steamda joystick desteği var belki olur ama ya steam dışı oyunlar nasıl oluyor

Ben daha yeni f710 aldım diğer joysticklerde çok problem oluyordu her oyun görmüyor joysticki uğraş tanıt vs eziyet en azından f710da bunla uğraşma yok. Bana göre tek eksisi joystick değil tam bir takoz yontulmamış odun gibi
 
Peki DualSense PC'ye takıldığında ara yazılım gerektiriyor mu?

Steam'de joystick desteği var belki olur ama ya Steam dışı oyunlar nasıl oluyor.

Ben daha yeni F710 aldım diğer joysticklerde çok problem oluyordu her oyun görmüyor joysticki uğraş tanıt vs eziyet en azından F710'da bununla uğraşma yok. Bana göre tek eksisi joystick değil tam bir takoz yontulmamış odun gibi.

Kabloyla bağlayıp direk Valhalla oynuyorum. Destekleyen oyunlarda görür desteklemeyende Xbox kolu olarak görüyor. Korsan oyun vs kullanıyorsanız bile görür. Görmeme işi korsanda olabilir onda da Steam'e ekleyip başlatırsanız kablosuz vs sorunsuz kullanıyorsunuz Steam tüm oyunları destekletiyor ara yazılımı Steam. Korsan kullanmamanız tabii daha iyi olur güncel oyunlarda görmeyene denk gelmedim henüz. Kablosuz ve titreşimli olması bile yeter açıkçası DualSense 5'in. PC'de DualSense ve trigger özellikleri çok başka oyunun içine alıyor sizi. Şu anlık kablo ile bağlanınca trigger özelliği aktifleşiyor ara yazılım kullanmadan ancak Steam üzerinde dsx uygulaması var. Ben daha kullanma ihtiyacı hissetmedim ama içerisinde tüm oyunlara etegre etmek için mod vs ile triiger ve sense desteklemeyen oyunlarda dahi kullanılabiliyor.
 

Geri
Yukarı