Logitech G F710 alınır mı?

Sizce hâlâ alınır mı?
Gecikme oluyor mu?
Bu fiyat bandında başka model önerebilir misiniz?

Mir50 kodu ile 1550TL olur. Evet arada ciddi fiyat farkı var ama O bütçede şuan alınabilir diyebileceğimiz sağlam kol yok. 400-450 daha verebiliyorsan ver en azından uzun süre götürecek birşey alırsın.

Sizce hâlâ alınır mı?
Gecikme oluyor mu?
Bu fiyat bandında başka model önerebilir misiniz?
Uzun zamandır kullanıyorum. Memnunum. Nano alıcıları problemli olabiliyor ama çözümü var. Kaybedersen de bir kereliğe mahsus sıfırını yolluyorlar. Kontrolcü dünyasını bilenler tarafından fazla önerilen bir ürün değil. Ağır olmasından şikayet ediliyor genelde.

Pek ergonomik bir ürün değil, özellikle F1 gibi yarış oyunlarında belli bir süre sonra çok ağrı yapıyordu bende. Farklı ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim.

Mir50 kodu ile 1550TL olur. Evet arada ciddi fiyat farkı var ama O bütçede şuan alınabilir diyebileceğimiz sağlam kol yok. 400-450 daha verebiliyorsan ver en azından uzun süre götürecek birşey alırsın.
Hocam çok sağ olun.

Pek ergonomik bir ürün değil, özellikle F1 gibi yarış oyunlarında belli bir süre sonra çok ağrı yapıyordu bende. Farklı ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim.
Önerebileceğiniz var mı? Genelikle hikayeli oyunlar oynamak için alıyorum uzun süre PC başında oturmak zor geliyor koltukta falan rahat oynun oynamak için alıyorum

Hocam çok sağ olun.

Önerebileceğiniz var mı? Genelikle hikayeli oyunlar oynamak için alıyorum uzun süre PC başında oturmak zor geliyor koltukta falan rahat oynun oynamak için alıyorum
Monster Pusat Clutch var ama bildiğim kadarıyla dead zone problemi yaşatabilen bir ürün. Arkadaşın attığı gamepadi tercih edebilirsiniz.

Şimdi internete baktım, 1000 lira fiyat gördüm. Eğer o fiyat doğruysa o paraya daha iyi bir şey bulmak pek mümkün değil.
Kablosuz, titreşimli, o paraya göre gayet kaliteli, dayanıklı bir cihaz. 2012'de aldığım cihaz 2022 yılında hala drift vesaire yaşatmıyordu. Gecikme falan da yoktu, gayet memnundum yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı