Sizce hâlâ alınır mı?
Gecikme oluyor mu?
Bu fiyat bandında başka model önerebilir misiniz?
Uzun zamandır kullanıyorum. Memnunum. Nano alıcıları problemli olabiliyor ama çözümü var. Kaybedersen de bir kereliğe mahsus sıfırını yolluyorlar. Kontrolcü dünyasını bilenler tarafından fazla önerilen bir ürün değil. Ağır olmasından şikayet ediliyor genelde.Sizce hâlâ alınır mı?
Gecikme oluyor mu?
Bu fiyat bandında başka model önerebilir misiniz?
Hocam çok sağ olun.![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.myshopify.com
Mir50 kodu ile 1550TL olur. Evet arada ciddi fiyat farkı var ama O bütçede şuan alınabilir diyebileceğimiz sağlam kol yok. 400-450 daha verebiliyorsan ver en azından uzun süre götürecek birşey alırsın.
Önerebileceğiniz var mı? Genelikle hikayeli oyunlar oynamak için alıyorum uzun süre PC başında oturmak zor geliyor koltukta falan rahat oynun oynamak için alıyorumPek ergonomik bir ürün değil, özellikle F1 gibi yarış oyunlarında belli bir süre sonra çok ağrı yapıyordu bende. Farklı ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim.
Monster Pusat Clutch var ama bildiğim kadarıyla dead zone problemi yaşatabilen bir ürün. Arkadaşın attığı gamepadi tercih edebilirsiniz.Hocam çok sağ olun.
Önerebileceğiniz var mı? Genelikle hikayeli oyunlar oynamak için alıyorum uzun süre PC başında oturmak zor geliyor koltukta falan rahat oynun oynamak için alıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.