Gecikme değeri tam olarak nedir acaba? Ne gibi sıkıntı çıkarır? Cahilim üzgünüm![]()
Türkçe meali oyun zevkini 0'a çeker diyeyim var siz anlayın.
Bu arada toplu ürün yerine tek tek alın zira öteki türlü kaliteli ürün bulamazsınız.
Gecikme değeri tam olarak nedir acaba? Ne gibi sıkıntı çıkarır? Cahilim üzgünüm![]()
Mouse'u çevirdiğinizde geç algılar veya tuşa basınca geç algılar.Gecikme değeri tam olarak nedir acaba? Ne gibi sıkıntı çıkarır? Cahilim üzgünüm![]()
Şansınıza indirime giren fare olabilir. MM711 vardı indirimi 1 2 gün önce stokları bitti.Peki yeni fareler gelir mi? Kendi eski faremi çok sevmiyorum.
Peki yeni fareler gelir mi? Kendi eski faremi çok sevmiyorum.
13 yıllık sensörlü G102, G203'ler neden öneriliyor hâlâçift tıklama sorunlu, sensörden dolayı takılma yapan fareler. Malzeme ve coating de bir o kadar kötü, asla alınmaz.
Bknz; G102 ve G203 oradaki fareler, ikisi de takılıyor gördüğünüz üzere flicklerde.
5 yıllık video atıyor arkadaş aynısını deniyorum şu an çok hızlı bir şekilde yapıyor ve takılmıyor.
Yeni fareler gelse bile belirlediğiniz bütçenin en kötü 3 katına çıkar zira artık çoğu mouse profesyonel seviyede oluyor. Misal Pulsar'ın e-sports serisi en kötü 3000'den çıkacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.