Logitech G G213 alınır mı?

Ne zamandır kullanıyorsunuz? Bende de G213 var ve 6 aydır kullanıyorum da eğer öyle bir sorun var ise yedek klavyeye geçebilirim.
Tam olarak ne zaman aldım hatırlamıyorum ama 2-3 senedir kullanıyorum ve bir senedir bu sorun var.

Çoğu mekanik klavyeden daha iyi his verdiği yok.

E-Yosso markası çok sık indirim yapıyor denk getirirsen sudan ucuza alabiliyorsun. TR zorunlu demişsin indirimdeyken klavyelerden birini alırsın birde yanına biraz tuzlu ama TR keycaps bulursun. Gerçi klavyeye bakmadan işini halledebiliyorsan zaten ihtiyacın olmayacak.

Hocam 104 tuşlu klavyeden istiyorum. Yani tam bildiğimiz klavye.
RGB olursa daha iyi olur. Renkli renkli değil de daha sade görünmesi de tercihim.
Yaş 34. Hak verirsin ki böyle klavye kullanmak biraz abes kaçar bana :)

Küçük klavye sıkıntı değilse bunu öneririm.

Bunun büyüğü var mı hocam?
Küçük klavye pek sevmiyorum da.
Oldukça güzel duruyor bu.

G213 kullanıyorum ve tuşları basmamazlık yapıyor, tuşların arasına peçete koymak zorunda kaldım.

Yani ortalama 2 senede bu hale geldi?
Çok çabuk bozulmuş. Sepete falan da atmıştım oysa ki direkt Mediamarkt'e gidip alacaktım mağazadan teslim şeklinde. Yazınızı görünce moralim bozuldu.
Ne önerirsiniz peki?

Son düzenleme:
Çok çabuk bozulmuş. Sepete falan da atmıştım oysa ki direkt Mediamarkt'e gidip alacaktım mağazadan teslim şeklinde. Yazınızı görünce moralim bozuldu.
Ne önerirsiniz peki?

Şu anda klavye piyasası nasıl bilmiyorum, bundan dolayı öneri yapamayacağım ama membran klavye alma.
Kullandığım bütün membran klavyeler aynı şekilde bozuldu. B, N ve Space tuşlarının bulunduğu bölge ya hiç basmıyor, ya da basmamazlık yapıyor.
G213'te araya bir şey koyunca basmaya başlıyor en azından da öyle kullanmaya devam ediyorum şu anda.

Evet forumda çokça dillendirilen bir konu. Kronik arızalı bir klavye. Önceden benim de hayran kaldığım klavyeydi.

Kaçışınız yok gibi hocam. Belki 1 sene sonra belki 1 ay sonra o sorun patlak verecektir. Kullanan tüm arkadaşlarımda (yaklaşık 15 kişi) gördüm.

Sıkıntı değil zaten diğer bilgisayarıma takarım ileride. AliExpress'ten klavye almıştım yarın gelsin ona geçeceğim.

Hocam 104 tuşlu klavyeden istiyorum. Yani tam bildiğimiz klavye.
RGB olursa daha iyi olur. Renkli renkli değil de daha sade görünmesi de tercihim.
Yaş 34. Hak verirsin ki böyle klavye kullanmak biraz abes kaçar bana :)

Bunun büyüğü var mı hocam?
Küçük klavye pek sevmiyorum da.
Oldukça güzel duruyor bu.

Ne önerirsiniz peki?
Hocam bütçe arttırırsan çok güzel klavyeler var yurtdışından alabileceğin yanına birde keycaps alırsın mis gibi ömürlük klavyen olur.

Şu anda klavye piyasası nasıl bilmiyorum, bundan dolayı öneri yapamayacağım ama membran klavye alma.
Kullandığım bütün membran klavyeler aynı şekilde bozuldu. B, N ve Space tuşlarının bulunduğu bölge ya hiç basmıyor, ya da basmamazlık yapıyor.
G213'te araya bir şey koyunca basmaya başlıyor en azından da öyle kullanmaya devam ediyorum şu anda.

G103 modeli vardı bende de ama epey uzunca kullanmıştım öyle bozulmuştu bir kaç tuş içine çöküyor. Onun haricinde hala taş gibi. O yüzden G213 alsam mı diye düşünmüştüm G serisi iyidir belki diyerekten

Hocam bütçe arttırırsan çok güzel klavyeler var yurtdışından alabileceğin yanına birde keycaps alırsın mis gibi ömürlük klavyen olur.

Hocam ne kadar bütçe mesela?
2500e kadar çıkabilirim.
Fazlası gereksiz gelir. Bütçe olmadığından değil de klavyeye daha fazla para vermek kötü hissettirir 😄

G103 modeli vardı bende de ama epey uzunca kullanmıştım öyle bozulmuştu bir kaç tuş içine çöküyor. Onun haricinde hala taş gibi. O yüzden G213 alsam mı diye düşünmüştüm G serisi iyidir belki diyerekten

Hocam ne kadar bütçe mesela?
2500e kadar çıkabilirim.
Fazlası gereksiz gelir. Bütçe olmadığından değil de klavyeye daha fazla para vermek kötü hissettirir 😄
Kendiniz toplamak ister misiniz yoksa prebuild mi olmalı ? Eğer prebuild olacaksa keycapslerde sorun olmayacaksa AK820Pro var daha oturaklı kablosuz ve ömürlük.

İndirimde gözüküyor belki yeni kullanıcı indirimiyle daha fazla düşebilir. Ajazz Ak820/akakpro RGB arkadan aydınlatmalı oyun mekanik klavye 75% 82 anahtar özel conta klavye Pc Laptop için - AliExpress 7 Seçeneklerden en sağdaki.

G213 sorunlu diye tüm membranlara çöp atmaya gerek yok, fiyatları göz önünde bulundurulmazsa Apex 3, Alloy Core vs. gayet sorunsuz modeller.

Akko/E-Yooso'nun tam boy modellerine bakılabilir, çok sık indirime giriyorlar. Acelesi yoksa Scope RX'in fiyatının düşmesi de beklenebilir.

Kendiniz toplamak ister misiniz yoksa prebuild mi olmalı ? Eğer prebuild olacaksa keycapslerde sorun olmayacaksa AK820Pro var daha oturaklı kablosuz ve ömürlük.

İndirimde gözüküyor belki yeni kullanıcı indirimiyle daha fazla düşebilir. Ajazz Ak820/akakpro RGB arkadan aydınlatmalı oyun mekanik klavye 75% 82 anahtar özel conta klavye Pc Laptop için - AliExpress 7 Seçeneklerden en sağdaki.

Hocam %75 istemiyorum %100 istiyorum ama buna göre öneriniz varsa çok daha iyi olur.
Birde keycaps düşünmüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı