Logitech G G213 RGB klavyesi alınır mı? Bütçe 1500 TL ve birçok siteden baktığımda (Akakçe gibi sitelerden de baktım) diğer sitelerde de 2000 TL üstü, bayağı indirime girmiş MediaMarkt'ta.
Eki Görüntüle 2596638
Alınmaz, en son ne olur bütçeniz? Bir de klavye için %100 zorunluluk mu?
Aldım pişman oldum.Logitech G G213 RGB klavyesi alınır mı? Bütçe 1500 TL ve birçok siteden baktığımda (Akakçe gibi sitelerden de baktım) diğer sitelerde de 2000 TL üstü, bayağı indirime girmiş MediaMarkt'ta.
Eki Görüntüle 2596638
Kanka bütçesi 1500 diyor yukarıda yazıyor.
Aldım pişman oldum.
Kanka FPS oyun oynacaksan manyetik veya mekanik al ama uyduruk bir marka olmasın bildiğin marka olsun.
Fark ettiyseniz en son ne olur sorusunu sordum.
Örnek Ajazz veya Steelserise.
Heeee anladım.
2000 tl civarında filan en fazla uygun fiyatlı güzel klavye yok mudur gamebooster mekanik hisli klavyesini aldım , aldıdığım günden beri tuşları takılıyor lanet etttim artık
numlock yok birde bilindik marka almak istiyorum , hyprex , steelseris, logitech gibi v.s![]()
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
NumLock yok bir de bilindik marka almak istiyorum, HyperX, steelseris, Logitech gibi vs
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.