Elektronik Logitech G G502 X Kablolu Mouse 1649 TL

Katılım
15 Haziran 2021
Mesajlar
5.285
Makaleler
13
Çözümler
93
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğretmen
Özellikle bu şekilli fareleri sevenler için iyi fırsat. Fiyat güzel satıcı da Amazon.

 
Geçen ay aldım öncesinde düz G502 sürümünü yıllarca kullandığım sevdiğim bir mouse. Bana ağır gelmiyor rekabetçi oyun oynamadığım için öyle hassasiyetim yok bir şey diyemem o konuda ama önceki seriye göre hafifletilmiş mouse yeterli gelir gelmez bilemiyorum.

Onun dışında örgü kablo kullanılsaydı keşke, kullanacağınız alanda kablonun temas edeceği bir şey varsa kablo rahatsız edici olabiliyor. Bende hoparlöre temas ediyordu kablo, hoparlörü çekmek zorunda kaldım. Önceki kullandığım mouse örgü kablo (Razer Basilisk) idi ve hoparlöre teması bir rahatsızlık yaratmıyordu. Alacaksanız kablo için yer açıp kullanmanızı tavsiye ederim.
 
G502'den 2 adet var bende. Çok iyi, ele oturan bir mouse olsa da artık kablosuz devri. Razer mouselar gibi kablosu hafifte değil maalesef. O yüzden bu modelin kablosuzu alınmalı bence.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı