Logitech G G502X lightspeed alınır mı?

MerdoJR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ MPG B650 EDGE WIFI
AMD RYZEN 7 7700X
GIGABYTE RTX 4070 12GB OC
SAPPHİRE NİTRO+ AMD RX 580 8GB
32 GB KINGSTON RAM
2.5 TBB SSD
MSI RPG 11
Meslek
İşletmeci
Merhaba,

Yeni bir mouse alacağım gözüme bu mouse takıldı sizce alınır mı? Kullanan arkadaşlar varsa eğer bilgilendirirse güzel olur teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_6508.jpeg
    IMG_6508.jpeg
    52,2 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_6509.jpeg
    IMG_6509.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 35
Bütçe 100 dolar

Benim için RGB aydınlatma önemli değil CS'de güzel verim versin yeter.

100 dolar hocam.
Ninjutso Sora ya da Lamzu Atlantis. Palm tutuyorsanız Deathadder V3 Pro bakılabilir ama bütçe aşabilir. G502 X gibi çöpler almayın sakın paranız boşa gider.

Kaç kere kullandın bu fareyi ve neden çöp açıklar mısın biraz bilgilenelim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu fiyata alınmayacağını dile getirmiş. Giriş seviyesinden üst bir fare olsa da asla GPX gibi bir seviyeye gelemez G502 ve versiyonları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu fiyata alınmayacağını dile getirmiş. Giriş seviyesinden üst bir fare olsa da asla GPX gibi bir seviyeye gelemez G502 ve versiyonları.

Yazdığın ürünlerinde sana videosunu bulup atabilirim iyi/kötü yanlarını.

Sorduğum soru gayet açık ve net. Tekrar yazayım. Kaç kere eline aldın ve kullandın G502X i ve kullanırken ne gibi problemler yaşadın?

Yazdığın ürünlerinde sana videosunu bulup atabilirim iyi/kötü yanlarını.

Sorduğum soru gayet açık ve net. Tekrar yazayım. Kaç kere eline aldın ve kullandın G502X i ve kullanırken ne gibi problemler yaşadın?
Elime alıp kullanacak kadar düşmedim. İyi kötü yanlarını atabilirsin. Eski batchleri atarsın şimdi de neyse.

Elime alıp kullanacak kadar düşmedim. İyi kötü yanlarını atabilirsin. Eski batchleri atarsın şimdi de neyse.

Anlamak istediğimi anladım ben, eyvallah canım benim ;)

@MerdoJR Cihazın hiçbir problemi yok canım kardeşim. 1.5 senedir 502 Lightspeed kullanıyorum. Ek olarak Logitech'in satış sonrası müşteri hizmetini başka hiçbir markada bulamazsın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı