Logitech G G502X lightspeed alınır mı?

Anlamak istediğimi anladım ben, eyvallah canım benim ;)

@MerdoJR cihazın hiçbir problemi yok canım kardeşim. 1.5 senedir 502 lightspeed kullanıyorum. Ek olarak Logitech'in satış sonrası müşteri hizmetini başka hiçbir markada bulamazsın.

Hocam Bloody mouse kullanıyordum 2017'den beri artık Logitech'e geçme kararı aldım bütçe açısından falan bu güzel geldi gözüme bildirim oranı kaç bir fikriniz var mı?

Hocam Bloody mouse kullanıyordum 2017'den beri artık Logitech'e geçme kararı aldım bütçe açısından falan bu güzel geldi gözüme bildirim oranı kaç bir fikriniz var mı?
1695192929324.png

Ninjutso Sora'ya da Lamzu Atlantis. Palm tutuyorsanız DeathAdder V3 Pro bakılabilir ama bütçe aşabilir. G502 X gibi çöpler almayın sakın paranız boşa gider.

Aslında ağır olmasalar iyi fareler eli büyükler için G402 var memnunum CS de üst eloda oynuyorum benim için gayet iyi ama sadece ağır.

Tabii bu fiyatada almazdım 4 k etmez.

Aslında ağır olmasalar iyi fareler eli büyükler için G402 var memnunum CS de üst eloda oynuyorum benim için gayet iyi ama sadece ağır.

Tabii bu fiyatada almazdım 4 k etmez.

Hocam fare çok mu ağır cidden? Bileği falan yoruyor mu? Bu sipariş verdiğim Fare'nin ağırlığı 99,7g.

Hocam fare çok mu ağır cidden? Bileği falan yoruyor mu? Bu sipariş verdiğim Fare'nin ağırlığı 99, 7g.

Hocam alışınca öyle gelmiyor benimki 144 gram öyle ağır gelmiyor. Çok hafif fareler var 60 - 70 gr onu kullanana tabii ki çok ağır gelir. Yakın zamanda bende geçebilirim öyle bir şeye.

Hocam alışınca öyle gelmiyor benimki 144 gram öyle ağır gelmiyor. Çok hafif fareler var 60 - 70 gr onu kullanana tabii ki çok ağır gelir. Yakın zamanda bende geçebilirim öyle bir şeye.
Bloody A90'dan XM2we geçtim o da hemen hemen 130 gram falandı. Çok daha rahat bu.

150 grammış.

Son düzenleme:
Bloody A90'dan XM2we geçtim o da hemen hemen 130 gram falandı. Çok daha rahat bu.

150 grammış.

Benim Logitech'e geçme sebebim Bloody'e göre daha iyi mouse. Farklılık olsun diye geçiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı