Dostlar iyi akşamlar. Yaklaşık 1-2 ay önce Logitech G203 lightsync Gaming mouse aldım. G Hub yazılımını indirdim ve kullanmaya başladım, fakat bazı sorunlarla karşılaştım. Öncelikli sorunum DPI değiştirme sıkıntısı. İlk 1-2 hafta bu sıkıntı yoktu fakat sonradan olmaya başladı. Çoğu zaman DPI değiştirme tuşuna bastığımda DPI hemen değişmiyor, yaklaşık 10-20 saniye sonra değişiyor. Yani ardarda değiştiremiyorum. G Hub'ı kapattığımda bu problem ortadan kalkıyor, yani sorun Mouse'da veya DPI değiştirme tuşunda değil. İkinci sorunum ise oyunların profillerine yaptığım özel renk animasyonları oyun içindeyken bazen oynatılıyor, bazen donuyor. Açıkçası ikinci sorun pek de önemli değil ama ilk sorun beni gerçekten rahatsız ediyor. Oyun profillerini bol bol kullanan birisi olduğum için de uygulamayı kullanmam gerekiyor. Belki düzelir diye sürekli güncellemeleri denetleyip güncelliyorum fakat sorun hala devam ediyor. Bir çok kez de silip tekrardan yükledim, fakat sorunum düzelmedi. Çözümünü biliyorsanız ve yardımcı olursanız çok sevinirim.