40 Yıl düşünsem aklıma gelmez. Gerçekten seri numarasını kontrol ettim ve bana eşleşen ürün yok dedi. Kutuyu açarken üst kısmı yırtıldı senin ki gibi. Nasıl iade edicem hocam yardım eder misiniz ?Logitech G102 sahte mi?
Arkadaşlar Hepsiburada'dan almış olduğum G102 bu sabah elime ulaştı ve Logitech G HUB yazılımına bir türlü tanıtamadım, hiçbir türlü gözükmedi. Ben de farenin altındaki seri numarasını Logitech ürün kaydetme bölümüne yazdım ve o seri numarasına ait ürünün bulunamadığını söyledi. Bana gelen...www.technopat.net
Çözüldü: Hepsiburada'dan alınan ürün orijinal değil
Hepsiburada'dan "mari" adlı satıcıdan Logitech Lightsync G102 satın aldım. Ürün geldi ve kutu açılmış ve yıpranmış bir şekilde geldi ayrıca kokusu sanki japon yapıştırıcıyla yapıştırılmış gibi kokuyordu. Ürünün faturası ve garanti belgesi gelmedi. Yazılımını çalıştırdım ve tanımadı. Bende bir...www.technopat.net
Konulardaki fotoğrafları inceleyip fareni kontrol eder misin?
40 Yıl düşünsem aklıma gelmez. Gerçekten seri numarasını kontrol ettim ve bana eşleşen ürün yok dedi. Kutuyu açarken üst kısmı yırtıldı senin ki gibi. Nasıl iade edicem hocam yardım eder misiniz ?
Şikayetvar üzerinden ilettim talebimi. Ben en çok da bu değerlendirme sayısına kandım. Abi 1.9k değerlendirmesi var 4.8 puan alıyor ya.Hocam ilk önce sikayetvar.com'a şikayetinizi yazın ve ürünün fotoğraflarını atın, bir iki güne dönüş sağlayıp iadesini gerçekleştiriyorlar. Bana bu sabah telefonla ulaşıp hediye çeki verebiliriz dediler ben kabul etmedim, direkt ücret iadesi istedim param 1 saate hesabıma yattı, ürünü de HepsiJet kuryesi evimden gelip iade alacak.
Şikayetvar üzerinden ilettim talebimi. Ben en çok da bu değerlendirme sayısına kandım. Abi 1.9k değerlendirmesi var 4.8 puan alıyor ya.
Desene abi şanssız insanız. Ben aynı ürünü farklı satıcıdan alıcağım iade olursa. İnşallah sıkıntı çıkmaz.O gördüğünüz değerlendirmelerdeki çoğu kişinin satıcısı farklı. Tek bir satıcının değerlendirmesini göstermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.