Çözüldü Logitech G HUB programı iki tane gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Taha0982694

Centipat
Daha fazla  
Bir sorundan ötürü ekran görüntüsü alamadım, problem nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_20221216_160950.jpg
    IMG_20221216_160950.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 45
Çözüm
Eki Görüntüle 1604915
Farenin DPI'ını sürekli yükseltip alçalttıysanız üst üste birikmiş olabilir. Bende de bazen oluyordu. Sağdaki gibi gözükmesi lazım.

Hocam iki tane program gözüküyor biri sizinki gibi G HUB biri Logitech G HUB şöyle.

Eki Görüntüle 1604915
Farenin DPI'ını sürekli yükseltip alçalttıysanız üst üste birikmiş olabilir. Bende de bazen oluyordu. Sağdaki gibi gözükmesi lazım.

Tamam problemi çözdüm. Logitech uygulamasından kapadım bildirimleri gelmiyor sağ ol hocam.
Ekran Görüntüsü (28).png

Eki Görüntüle 1604915

Hocam iki tane program gözüküyor biri sizinki gibi G HUB biri Logitech G HUB şöyle.

Eki Görüntüle 1604915

Tamam problemi çözdüm. Logitech uygulamasından kapadım bildirimleri gelmiyor sağ ol hocam.

Dosya Ekleri

• aaaa.PNG
    aaaa.PNG
    10,6 KB · Görüntüleme: 28
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı