ErenTr38 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 160 16 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, ben yeni bir mose aldım G203 G HUB denen rezalet uygulama yükleme ekranında kalıyor, 7 saat boyunca bekledim hala yükleme ekranında. Sorunun çözümünü bilen veya kullanabileceğim başka bir uygulama varsa yazarsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar, ben yeni bir mose aldım G203 G HUB denen rezalet uygulama yükleme ekranında kalıyor, 7 saat boyunca bekledim hala yükleme ekranında. Sorunun çözümünü bilen veya kullanabileceğim başka bir uygulama varsa yazarsanız çok sevinirim.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.033 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #11 ErenTr38 dedi: Kardeşim abimde G403 var ve onda da bu sorun var, bence sen sallama. Genişletmek için tıkla... O zaman G203 mouse desteklemiyor gibi konuşmayacaksın kardeşim. Artı 0 Eksi
ErenTr38 dedi: Kardeşim abimde G403 var ve onda da bu sorun var, bence sen sallama. Genişletmek için tıkla... O zaman G203 mouse desteklemiyor gibi konuşmayacaksın kardeşim.
KS KS ErenTr38 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 160 17 Mart 2021 #12 FurkannC dedi: G HUB sorunlu. Bu sorunla çoğu kişi karşılaşıyor. Revo Uninstaller ile silip tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım kardeşim onu da yaptım. iKayraOnur dedi: O zaman G203 mouse desteklemiyor gibi konuşmayacaksın kardeşim. Genişletmek için tıkla... Bak güzel kardeşim ben dedim ki G HUB açılmıyor yükleme ekranında kalıyor dedim. Bana yardımcı olabilecek biri varsa eğer yazsın. Endoplasmic Reticulum dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, olmazsa programı kaldırıp, yerel diskteki dosyalarını silip tekrardan kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım kardeşim olmadı. Son düzenleme: 17 Mart 2021 Artı 0 Eksi
FurkannC dedi: G HUB sorunlu. Bu sorunla çoğu kişi karşılaşıyor. Revo Uninstaller ile silip tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım kardeşim onu da yaptım. iKayraOnur dedi: O zaman G203 mouse desteklemiyor gibi konuşmayacaksın kardeşim. Genişletmek için tıkla... Bak güzel kardeşim ben dedim ki G HUB açılmıyor yükleme ekranında kalıyor dedim. Bana yardımcı olabilecek biri varsa eğer yazsın. Endoplasmic Reticulum dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, olmazsa programı kaldırıp, yerel diskteki dosyalarını silip tekrardan kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım kardeşim olmadı.
Kero.exe Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #13 Yönetici olarak çalıştırmak sorunu çözüyor Artı 0 Eksi