burakbeey
Kilopat
550 TL bütçem var kaliteli sensörü olan fare önerilerine açığım. Şu anki farem çift tıklıyor o yüzden kaliteli bir şey istiyorum görünüş önemli değil.
550 TL bütçem var kaliteli sensörü olan fare önerilerine açığım. Şu anki farem çift tıklıyor o yüzden kaliteli bir şey istiyorum görünüş önemli değil.
Ergonomisi çok iyi konforu çok rahat sensörü en iyilerden. Zamanında kullandım ve en rahat mouselarımdan biriydi. Switchleri biraz serttir sadece.550 TL bütçem var kaliteli sensörü olan fare önerilerine açığım. Şu anki farem çift tıklıyor o yüzden kaliteli bir şey istiyorum görünüş önemli değil.
Boş yere eksi atıyorsunuz sadece, ben bu mouse kullandım sorun yaşamadım ama yaşayanlar var diyorum ne tercih ettiriyorum ne başka bir şey yalnızca tecrübemi aktarıyorum. Böyle her şeye eksi atarak hoş şeyler yapmıyorsun.Corsair Sabre Pro öneririm. Firmware sırasında brick olabilir, çözümü de var:
Çözüm: Corsair Sabre Pro Firmware güncellerken brick oldu
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Corsair Sabre Pro için firmware güncellemesi sırasında oluşan brick olma sorununun çözümü anlatacağım. Not: Dosyayı Corsair forumda @JakerT4 ile beraber bulmuştuk. İlk önce bu dosyayı indiriyoruz...www.technopat.net
Sizin seçtiğiniz fare alınabilir mi tam emin değilim.
Eksi yemenizin sebebi yazdığınız yazının konuyla hiçbir alakası olmamasından olabilir mi?Boş yere eksi atıyorsunuz sadece, ben bu mouse kullandım sorun yaşamadım ama yaşayanlar var diyorum ne tercih ettiriyorum ne başka bir şey yalnızca tecrübemi aktarıyorum. Böyle her şeye eksi atarak hoş şeyler yapmıyorsun.
Eksi mi atıyorum ben şimdi? Peki, öyle olsun. Beğenmedim ile ekşi atmak aynı şey değil, sizin attığınız fare çift tıklama sorunlu. Mümkünse bir daha karşıma çıkma, göz ardı ediyorum.Boş yere eksi atıyorsunuz sadece, ben bu mouse kullandım sorun yaşamadım ama yaşayanlar var diyorum ne tercih ettiriyorum ne başka bir şey yalnızca tecrübemi aktarıyorum. Böyle her şeye eksi atarak hoş şeyler yapmıyorsun.
Eksi yemenizin sebebi yazdığınız yazının konuyla hiçbir alakası olmamasından olabilir mi?
teknoloji işi şans işidir hatalı üründe gelebilir hatasız üründe gelebilirEksi mi atıyorum ben şimdi? Peki, öyle olsun. Beğenmedim ile ekşi atmak aynı şey değil, sizin attığınız fare çift tıklama sorunlu. Mümkünse bir daha karşıma çıkma, göz ardı ediyorum.
Çift tıklama sorunundan dolayı faresini değiştirmek isteyen birine çift tıklama sorunuyla alakalı bir sürü konu ve şikayet bulunan bir mouse'u önermenin konuyla ne alakası var?Arkadaş kendi faresini önermiş işte bunun konuyla nasıl alakasız olduğunu anlatabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.