Logitech G PRO Hero Wireless vs Razer Viper 16.000 DPI

sefapsd

Megapat
Daha fazla  
Logitech G PRO Hero Wireless 25.600 DPI vs Razer Viper 16.000 DPI.

İki mouse arasında seçim yaparken kaldım. Sol el kullandığım için seçimlerim çok kısıtlı ve araştırmalarım sonucunda bu iki mouseyi bulabildim.
Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum.
Belirtmiş olduğum fareleri kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini ve düşüncelerini, kullanım bakımından da nasıl sonuclar aldılar.
Yazabilirlerse sevinirim.

İki mouse arasında seçim yaparken kaldım. Sol el kullandığım için seçimlerim çok kısıtlı ve araştırmalarım sonucunda bu iki fareyi bulabildim.
Belirtmiş olduğum fareleri kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini ve düşüncelerini, kullanım bakımından da nasıl sonuclar aldılar.

Razer Viper V2 satın aldım 2 hafta önce shape olarak aşırı iyi ve dünyanın en iyi sensörüne sahip 2. mouse diye biliyorum kesinlike tavsiye ederim sol için uygun mu orası hakkında bir şey diyemem ama ben sağ ile kullanıyorum.

Razer Viper V2 satın aldım 2 hafta önce shape olarak aşırı iyi ve dünyanın en iyi sensörüne sahip 2. mouse diye biliyorum kesinlike tavsiye ederim sol için uygun mu orası hakkında bir şey diyemem ama ben sağ ile kullanıyorum.
Çoğu profesyonel mouse Viper V2'deki sensörü veya bir gelişmiş modelini kullanıyor.

İki mouse arasında seçim yaparken kaldım. Sol el kullandığım için seçimlerim çok kısıtlı ve araştırmalarım sonucunda bu iki mouseyi bulabildim.
Mouse tutuş şekliniz ve el boyutunuz nedir?

Çoğu profesyonel mouse Viper V2'deki sensörü veya bir gelişmiş modelini kullanıyor.

Mouse tutuş şekliniz ve el boyutunuz nedir?
bilek kısmı sabit şekilde kullanıyorum.

logitech g pro hero içinde sensörü çok iyi deniyor ve birçok profesyonel oyuncular tarafından tercih ediliyor. Fakat kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını belirtsinler

Bilek kısmı sabit şekilde kullanıyorum.

Logitech G PRO Hero içinde sensörü çok iyi deniyor ve birçok profesyonel oyuncular tarafından tercih ediliyor. Fakat kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını belirtsinler.

Logitech G PRO'da değil de Pro 2 de kullanılıyor diye biliyorum 1 o kadar iyi değil.

bilek kısmı sabit şekilde kullanıyorum.

logitech g pro hero içinde sensörü çok iyi deniyor ve birçok profesyonel oyuncular tarafından tercih ediliyor. Fakat kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını belirtsinler

Logitech G PRO'da değil de Pro 2 de kullanılıyor diye biliyorum 1 o kadar iyi değil.
sol el uygun olması önemi benim için. bu mauseler sağ ve sol el için uygun. söylemiş olduğun pro 2 de mausenin bir tarafında 2 tuş bulunuyorken diğer tarafında bulunmuyor bu nedenle tercih etmedim.

sol el uygun olması önemi benim için. bu mauseler sağ ve sol el için uygun. söylemiş olduğun pro 2 de mausenin bir tarafında 2 tuş bulunuyorken diğer tarafında bulunmuyor bu nedenle tercih etmedim.
Anladım doğrudur bütçeniz var ise razer viper v3 pro alabilirsiniz dünyadaki en iyi sensöre sahip veya viper v2 pro da alabilirsiniz ikiside sağ elede uygun galiba

Anladım doğrudur bütçeniz var ise razer viper v3 pro alabilirsiniz dünyadaki en iyi sensöre sahip veya viper v2 pro da alabilirsiniz ikiside sağ elede uygun galiba
sol el kullanıyorum demiştim. ayrıca o mauseler sağ el kullanım için daha uygun. evet sol el tutuşu da var fakat yanlardaki tuş sağ el için tasarlanmış.
ek olarak belirtmek isterim, logitechte hero 25k sensörüde oldukça başarılı.

Tüm ekipmanlarım Logitech olduğu için mousemi de Logitech G Pro Hero olarak siparişimi verdim, umarım razer almadığım için pişman olmam.

Son düzenleme:
Sol el kullanıyorum demiştim. Ayrıca o mouseler sağ el kullanım için daha uygun. Evet sol el tutuşu da var fakat yanlardaki tuş sağ el için tasarlanmış.
Ek olarak belirtmek isterim, Logitech'te Hero 25k sensörüde oldukça başarılı.

Tüm ekipmanlarım Logitech olduğu için faremi de Logitech G PRO Hero olarak siparişimi verdim, umarım Razer almadığım için pişman olmam.

Pişman olacağını zannetmiyorum ama gpx2 eline uygun olsa çok daha iyi bir seçim olurdu gpx1 çok beğenilmemişti gerek shape olsun gerek sensör olsun genel olarak. Razer alsaydınız daha iyiydi bence ama yine de hayırlı olsun vurduğunuz HS olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı