23 Aralık 2024 Mesaj: 19 Merhaba. Ben Logitech G PRO kulaklık aldım lulaklık sorunsuz çalışıyor ancak mikrofonu çalışmıyor nasıl çalıştıabilirim bilen biri varsa yardımcı olabılır mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2024 Genişletmek için tıkla...
Merhaba. Ben Logitech G PRO kulaklık aldım lulaklık sorunsuz çalışıyor ancak mikrofonu çalışmıyor nasıl çalıştıabilirim bilen biri varsa yardımcı olabılır mi?
KS KS kaanbaris Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 241 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #11 Birisiokadar dedi: G HUB yüklü ise oraya girip mikrofon kısmından ses testi yapar mısınız? Kırmızı noktaya basıp kaydedip sonra durdurup yanındaki tuştan oynatıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ses yok hocam aynı.
Birisiokadar dedi: G HUB yüklü ise oraya girip mikrofon kısmından ses testi yapar mısınız? Kırmızı noktaya basıp kaydedip sonra durdurup yanındaki tuştan oynatıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ses yok hocam aynı.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.416 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #12 Aux girişinden bağlar mısın kulaklığı ? Şuanlık sıkıntı dongleda gibi duruyor. Bu sağdaki kabloya ihtiyacınız var, kutu içinde olması lazım. Dosya Ekleri 1734969832202.png 307,2 KB · Görüntüleme: 22
Aux girişinden bağlar mısın kulaklığı ? Şuanlık sıkıntı dongleda gibi duruyor. Bu sağdaki kabloya ihtiyacınız var, kutu içinde olması lazım.
KS KS kaanbaris Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 241 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #13 Birisiokadar dedi: AUX girişinden bağlar mısın kulaklığı? Şu anlık sıkıntı dongleda gibi duruyor. Bu sağdaki kabloya ihtiyacınız var, kutu içinde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanıcısıyım bu iki kablonun gireceği yerler yok tek bir giriş var.
Birisiokadar dedi: AUX girişinden bağlar mısın kulaklığı? Şu anlık sıkıntı dongleda gibi duruyor. Bu sağdaki kabloya ihtiyacınız var, kutu içinde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanıcısıyım bu iki kablonun gireceği yerler yok tek bir giriş var.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.416 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #14 O zaman daha iyi. Direk takın o tek kabloyu laptoba. O şekilde deneyin yukarıda dediğim testi.
KS KS kaanbaris Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 241 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #15 Birisiokadar dedi: O zaman daha iyi. Direk takın o tek kabloyu laptopa. O şekilde deneyin yukarıda dediğim testi. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloda 2 renk var pembe yeşil diye hangisini takayım.
Birisiokadar dedi: O zaman daha iyi. Direk takın o tek kabloyu laptopa. O şekilde deneyin yukarıda dediğim testi. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloda 2 renk var pembe yeşil diye hangisini takayım.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.416 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #16 Hocam sizin kulaklıktan çıkan kabloyu o başta attığım ikiye ayıran eklenti olmadan takın.
KS KS kaanbaris Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 241 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #17 Aynı hocam ses yok Birisiokadar dedi: Hocam sizin kulaklıktan çıkan kabloyu o başta attığım ikiye ayıran eklenti olmadan takın. Genişletmek için tıkla...
Aynı hocam ses yok Birisiokadar dedi: Hocam sizin kulaklıktan çıkan kabloyu o başta attığım ikiye ayıran eklenti olmadan takın. Genişletmek için tıkla...
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.416 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #18 Windows ayarlarından sorun gider yapın hocam.
KS KS kaanbaris Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 241 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #19 Sorun çıkmıyor. Birisiokadar dedi: Windows ayarlarından sorun gider yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam gideremiyorum.
Sorun çıkmıyor. Birisiokadar dedi: Windows ayarlarından sorun gider yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam gideremiyorum.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.416 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #20 Hocam dongle ile bağlandığınızda pro g x diye mikrofon ayrıca gözüküyorsa onu seçer misiniz ? Birde ayrıca, laptobun kendi mikrofonu çalışıyor mu ?
Hocam dongle ile bağlandığınızda pro g x diye mikrofon ayrıca gözüküyorsa onu seçer misiniz ? Birde ayrıca, laptobun kendi mikrofonu çalışıyor mu ?