WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 1 Kasım 2024 #11 Söylediğinizin benim dediğim ile alakası yok. Kutu içeriğindeki dongle 1K.
Shinsoo Decipat Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.651 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #12 Arda_19 dedi: Ama geçen ayın 28'inde güncelleme geldi 44K DPI ve 8K Hz desteği alacağı hakkında. 44K DPI'da sıkıntı yok ama 8K Hz olmuyor. Genişletmek için tıkla... USB alıcısını diğer dongleye taktığından emin misin? Güncelleme yaptıysan sorunsuz kullanman gerek.
Arda_19 dedi: Ama geçen ayın 28'inde güncelleme geldi 44K DPI ve 8K Hz desteği alacağı hakkında. 44K DPI'da sıkıntı yok ama 8K Hz olmuyor. Genişletmek için tıkla... USB alıcısını diğer dongleye taktığından emin misin? Güncelleme yaptıysan sorunsuz kullanman gerek.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 1 Kasım 2024 #13 Shinsoo dedi: USB alıcısını diğer dongleye taktığından emin misin? Güncelleme yaptıysan sorunsuz kullanman gerek. Genişletmek için tıkla... Kutu içeriğindeki dongle 1K destekliyor. Yazılım güncellemesi ile alakasız.
Shinsoo dedi: USB alıcısını diğer dongleye taktığından emin misin? Güncelleme yaptıysan sorunsuz kullanman gerek. Genişletmek için tıkla... Kutu içeriğindeki dongle 1K destekliyor. Yazılım güncellemesi ile alakasız.
A Arda_19 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 220 Çözümler 1 1 Kasım 2024 #14 WerBeastDu dedi: Kutu içeriğindeki dongle 1K destekliyor. Yazılım güncellemesi ile alakasız. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ayrı dongle mı almam gerek?
WerBeastDu dedi: Kutu içeriğindeki dongle 1K destekliyor. Yazılım güncellemesi ile alakasız. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ayrı dongle mı almam gerek?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 1 Kasım 2024 #15 Evet lakin satılmıyor henüz. Arda_19 dedi: Nasıl yani ayrı dongle mı almam gerek? Genişletmek için tıkla...
Evet lakin satılmıyor henüz. Arda_19 dedi: Nasıl yani ayrı dongle mı almam gerek? Genişletmek için tıkla...
Shinsoo Decipat Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.651 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #16 WerBeastDu dedi: Evet lakin satılmıyor henüz. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl kullanıyorum?
A Arda_19 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 220 Çözümler 1 1 Kasım 2024 #17 WerBeastDu dedi: Evet lakin satılmıyor henüz. Genişletmek için tıkla... Ne kadar saçma hocam Superlight 2' de bile destekliyor.
WerBeastDu dedi: Evet lakin satılmıyor henüz. Genişletmek için tıkla... Ne kadar saçma hocam Superlight 2' de bile destekliyor.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 1 Kasım 2024 #18 Shinsoo dedi: Ben nasıl kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... GPX ile G Pro serisini karıştırıyorsun çünkü.
Shinsoo dedi: Ben nasıl kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... GPX ile G Pro serisini karıştırıyorsun çünkü.
Shinsoo Decipat Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.651 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #19 WerBeastDu dedi: GPX ile G Pro serisini karıştırıyorsun çünkü. Genişletmek için tıkla... Dostum G Pronun düz 2 versiyonu yok düz olarak çıktı sonra X Superlight çıktı. Arda_19 dedi: Ne kadar saçma hocam Superlight 2' de bile destekliyor. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim şu hocam. Direkt alıcıyı mı bağladınız kasaya yoksa böyle mi bağladınız? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2024-11-01 at 22.52.01.jpeg 96,6 KB · Görüntüleme: 95
WerBeastDu dedi: GPX ile G Pro serisini karıştırıyorsun çünkü. Genişletmek için tıkla... Dostum G Pronun düz 2 versiyonu yok düz olarak çıktı sonra X Superlight çıktı. Arda_19 dedi: Ne kadar saçma hocam Superlight 2' de bile destekliyor. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim şu hocam. Direkt alıcıyı mı bağladınız kasaya yoksa böyle mi bağladınız?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 1 Kasım 2024 #20 Shinsoo dedi: Dostum G Pronun düz 2 versiyonu yok düz olarak çıktı sonra X Superlight çıktı. Genişletmek için tıkla... GPX 2 ve GPX 2 Dex kutu içeriğindeki dongle 8K iken G Pro 2 1K dongle ile geliyor. GPX serisi G Pro serisinin bir üstü olarak geçiyor.
Shinsoo dedi: Dostum G Pronun düz 2 versiyonu yok düz olarak çıktı sonra X Superlight çıktı. Genişletmek için tıkla... GPX 2 ve GPX 2 Dex kutu içeriğindeki dongle 8K iken G Pro 2 1K dongle ile geliyor. GPX serisi G Pro serisinin bir üstü olarak geçiyor.