Söylediğinizin benim dediğim ile alakası yok. Kutu içeriğindeki dongle 1K.
USB alıcısını diğer dongleye taktığından emin misin? Güncelleme yaptıysan sorunsuz kullanman gerek.Ama geçen ayın 28'inde güncelleme geldi 44K DPI ve 8K Hz desteği alacağı hakkında.
44K DPI'da sıkıntı yok ama 8K Hz olmuyor.
Kutu içeriğindeki dongle 1K destekliyor. Yazılım güncellemesi ile alakasız.USB alıcısını diğer dongleye taktığından emin misin? Güncelleme yaptıysan sorunsuz kullanman gerek.
Nasıl yani ayrı dongle mı almam gerek?Kutu içeriğindeki dongle 1K destekliyor. Yazılım güncellemesi ile alakasız.
Nasıl yani ayrı dongle mı almam gerek?
Ben nasıl kullanıyorum?Evet lakin satılmıyor henüz.
Ne kadar saçma hocam Superlight 2' de bile destekliyor.Evet lakin satılmıyor henüz.
GPX ile G Pro serisini karıştırıyorsun çünkü.Ben nasıl kullanıyorum?
Dostum G Pronun düz 2 versiyonu yok düz olarak çıktı sonra X Superlight çıktı.GPX ile G Pro serisini karıştırıyorsun çünkü.
Demek istediğim şu hocam. Direkt alıcıyı mı bağladınız kasaya yoksa böyle mi bağladınız?Ne kadar saçma hocam Superlight 2' de bile destekliyor.
GPX 2 ve GPX 2 Dex kutu içeriğindeki dongle 8K iken G Pro 2 1K dongle ile geliyor. GPX serisi G Pro serisinin bir üstü olarak geçiyor.Dostum G Pronun düz 2 versiyonu yok düz olarak çıktı sonra X Superlight çıktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.