Logitech G PRO Superlight vs Razer DeathAdder V3 Pro

Rynesquik

Hectopat
Yakın zamanda bir mouse almayı düşünüyorum şu anlık Logitech G403 kullanıyorum G PRO X Superlight'a geçmeyi düşündüm ama biraz araştırınca hem daha ucuz hem daha iyi Razer DeathAdder V3 Pro'yu gördüm hem Hz olsun hem IPS bakımından kat kat daha iyi ama kararsız kaldım bundan önceki farem de Logitech'di Razer hiç kullanmadım alışabilir miyim sizce? Tutuş şeklim claw ile fingertip gibi ve ayrıca FPS oyunları oynuyorum.

Son düzenleme:
Superlight sifir parasiyla alinabilecek en kotu modellerden bir tanesi.

Ever araştırdım öğrendim ama Hz, IPS dışında başka kötü yanı ne yani yanlış anlama merak ediyorum bir de 6-7 senedir Logitech kullandım V3 Pro'ya geçsem yadırgar mıyım veya sora 4K ya geçsem o nasıldır Türkiye'de siyah rengini nereden alabilirim Wraith'in kendi yerinde sadece beyazı var.

Superlight parasını hak etmiyor ama V3 Pro da sağ el ergonomik yadırgar mısın bilemem, bence almadan mutlaka iki fareyi de dene.

Superlightin switchleri kotu, yan tuslari kotu, skatezleri kotu, o paraya superlight icin cok fazla ucret. Ergo istiyorsanız, V3 Pro alin. Daha simetrik istiyorsaniz, Sora 4K alin. Siyah rengi bitmistir, sadece Wraith satiyor.

Superlight parasını hak etmiyor ama V3 Pro da sağ el ergonomik yadırgar mısın bilemem, bence almadan mutlaka iki fareyi de dene.

Evet Superlight'ın parasını hak etmediğini anladım ama V3 Pro'nun da görüntüsü pek clawa uygun değil gibi yani daha çok palm tutuş şekli gibi sırf bu yüzden sora olabilir.

Superlight'in Switch'leri kotu, yan tuslari kotu, skatezleri kotu, o paraya Superlight icin cok fazla ucret. Ergo istiyorsanız, V3 Pro alin. Daha simetrik istiyorsaniz, sora 4K alin. Siyah rengi bitmistir, sadece Wraith satiyor.

Tamamdır hocam sizce gelir mi siyahı ve G403'ten sonra hangisine geçmemi önerirsiniz yani hangisi daha yakın G403'e.

Siyahi gelir mi bilemiyorum, firmayla bir baglantim yok maalesef. V3 Pro almani oneririm acikcasi, shape biraz yadirgarsiniz ancak alisirsiniz.

Siyahi gelir mi bilemiyorum, firmayla bir baglantim yok maalesef. V3 Pro almanı oneririm açıkçası, shape biraz yadirgarsiniz ancak alisirsiniz.

Evet dış görünüş yadırganacak gibi ama Razer'in Wireless dongle no almadığım sürece 1000 Hz yani yine iyi süre ama sora ya göre kötü.

4K gerekli bir sey degil. Sora ya gore kotu de degil. 1000Hz hâlâ en stabil hz degeri. 4000Hz kullansan, sarji 20 saate bitecek eskiden baska bir sey degil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı