Kullandiginiz model ergo oldugundan V3 Pro oneririm. 100 IPS falan onemsiz rakamlar.
Hocam Cobra Pro tavsiye ediyorum. Zaten 6 ay önce çıktı yeni bir mouse. RGB özelliği de var ve Deathadder V3 Pro'dan daha iyi ve daha ucuz. Ayrıca G403'ün görünümüne benzer bir mouse.Tamamdır hocam teşekkürler bir teknoloji mağazasında deneyip ona göre karar vereceğim çünkü gerçekten birbirine yakın mouseler.
Hocam cobra Pro tavsiye ediyorum. Zaten 6 ay önce çıktı yeni bir mouse. RGB özelliği de var ve DeathAdder V3 Pro'dan daha iyi ve daha ucuz. Ayrıca G403'ün görünümüne benzer bir mouse.
1-2 özellik dışında aynılar. Bence onun için fazla para verilmez. Cobra Pro'nun pil ömrü daha fazla, ışıklandırması var, Bluetooth özelliği var, Hz'si daha fazla. Cobra Pro, Deathadder V3 Pro'dan daha iyi. Razer DeathAdder V3 Pro vs Razer Cobra Pro Side-by-Side Mouse ComparisonHocam özellik anlamında daha iyi değil aynı bir tek pil ömrü birkaç saat daha fazla vallahi hocam çok karasız kaldım şu DeathAdder v3'ü bir yerde bulup deneyeceğim eğer elime oturursa rahat edersem alırım olmadı sora 4 k da olabilir.
Teknik anlamda farkları yok.Hocam özellik anlamında daha iyi değil aynı bir tek pil ömrü birkaç saat daha fazla vallahi hocam çok karasız kaldım şu DeathAdder v3'ü bir yerde bulup deneyeceğim eğer elime oturursa rahat edersem alırım olmadı sora 4 k da olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.