Logitech G PRO vs G PRO Superlight

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir mouse alacağım. Bütçemi arttırarak G PRO almaya karar verdim. Fiyatlarına bakarken G PRO ile G PRO Superlight arasında 400 TL gibi bir fiyat farkı var. Özellik olarak iki mouse de 400 IPS ve 40 g hızlanmaya sahip.

Soruma gelecek olursak, G PRO ile G PRO Superlight arasında söylediğimden başka bir fark var mı?
Diğeri sorum ise sizce bu mouse alınır mı? Fiyatını hak ediyor mu? Profesyonel e-sporcu değilim. Eğer almış olursam abartıya mı kaçar?

Yorumlarınızı, düşüncelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir mouse alacağım. Bütçemi arttırarak G PRO almaya karar verdim. Fiyatlarına bakarken G PRO ile G PRO Superlight arasında 400 TL gibi bir fiyat farkı var. Özellik olarak iki mouse de 400 IPS ve 40 g hızlanmaya sahip.

Soruma gelecek olursak, G PRO ile G PRO Superlight arasında söylediğimden başka bir fark var mı?
Diğeri sorum ise sizce bu mouse alınır mı? Fiyatını hak ediyor mu? Profesyonel e-sporcu değilim. Eğer almış olursam abartıya mı kaçar?

Bence bi fark yok denebilir g pro x superlight kullanıcısıyım. Hatta g pro daha iyi onda mavi bi ışık var g pro x superlight da renkledirme bulunmuyor.

Superlight'a 2000 TL'den fazla vermem ben sıfır için. Aşırı kazık bir model.

İkisi de berbat fareler. Eski nesil sensör, sakat Switch'ler. Fiyatlarından bağımsız olarak diyorum bunu.

Bütçe nedir?

Hocam ben aslında bugün Razer DeathAdder V2 Pro ile SS Aerox 5 Wireless incelemeye gittim. G PRO görünce fikrim değişti. Başta aşırıya kaçmak istemiyordum, G PRO'yu görene kadar.

Hissiyatı, Switch'leri çok hoşuma gitti. Tam premium hissiyatı var.

Ninjutso Katana Superlight Mouse Wireless Kablosuz Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol şuna bakabilirsiniz g pro x superlight ı 2 ye katlıyor diyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı