Merhaba, konu başlığında belirttiğim gibi Wireless oyuncu kulaklığı alacağım. Sizce hangisi tercih edilmeli? Oyun özellikle FPS, CS2, Valorant, film ve müzik içinde kullanacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Logitech Pro X hepsini karşılar ama kablolu modeli için diyorum Wireless kullanmadım ve bahsettiğim ses seçeneğini seçme ihtimali onda var mı bilmiyorum. Ben FPS oyunlarında kesinlikle kulak içi tercih ediyorum.
Hocam elbette olur fakat gecikmeden yana olan farkı büyük ihtimalle hissetmezsiniz ama asıl sorun gelen sesin kalitesi kablolu olan ile bir olmaz. Örneğin herhangi bir stüdyoda hiç kablosuz kulaklık kullanan sanatçı gördünüz mü veyahut turnuvalarda kablosuz kulaklık kullanan birini?
Hocam elbette olur fakat gecikmeden yana olan farkı büyük ihtimalle hissetmezsiniz ama asıl sorun gelen sesin kalitesi kablolu olan ile bir olmaz. Örneğin herhangi bir stüdyoda hiç kablosuz kulaklık kullanan sanatçı gördünüz mü veyahut turnuvalarda kablosuz kulaklık kullanan birini?