Logitech G PRO Wireless X vs HyperX Cloud 3 Wireless Razer BlackShark V2 Pro 2023

Bütçe
8000
Merhaba, konu başlığında belirttiğim gibi Wireless oyuncu kulaklığı alacağım. Sizce hangisi tercih edilmeli? Oyun özellikle FPS, CS2, Valorant, film ve müzik içinde kullanacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Logitech Pro X hepsini karşılar ama kablolu modeli için diyorum Wireless kullanmadım ve bahsettiğim ses seçeneğini seçme ihtimali onda var mı bilmiyorum. Ben FPS oyunlarında kesinlikle kulak içi tercih ediyorum.

Hepsini kullandım, FPS oyunları için HyperX Cloud 3 Wireless hepsinden iyi, müzik için bir şey diyemem.

Hocam sizce kablolu mu yoksa kablosuz mu aralarında bir fark var mı kalite ve gecikme konusunda.

Cloud 3 tatmin eder mi demek ne demek ya hocam tabii eder cavanar gibi kulaklık olmus. Diger iki secenekten daha iyi oldugunu dusunuyorum.

Hocam Cloud 3 kablolu mu yoksa kablosuz mu aralarında gecikme farkı var mı?

Hocam aynı modelin kablosuzu 2899 kablosuzu 5739 TL aralarında mikrofon ses ve gecikmede fark olur mu?
Hocam elbette olur fakat gecikmeden yana olan farkı büyük ihtimalle hissetmezsiniz ama asıl sorun gelen sesin kalitesi kablolu olan ile bir olmaz. Örneğin herhangi bir stüdyoda hiç kablosuz kulaklık kullanan sanatçı gördünüz mü veyahut turnuvalarda kablosuz kulaklık kullanan birini?

Hocam elbette olur fakat gecikmeden yana olan farkı büyük ihtimalle hissetmezsiniz ama asıl sorun gelen sesin kalitesi kablolu olan ile bir olmaz. Örneğin herhangi bir stüdyoda hiç kablosuz kulaklık kullanan sanatçı gördünüz mü veyahut turnuvalarda kablosuz kulaklık kullanan birini?

Anladım monitörde alacağım idareten kablolu seçeceğim aynı modelde.

Valorant ve CS gibi oyunlarda birçok kulaklık denedim ama hiçbiri HyperX kadar net ses kasma vermedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı