Dongle bozulmamış ki kaybolmuş, destek vereceklerini sanmam. Bu arada Superlight 2 alinmaz, ben de bir videoda gordugum icin inceliyordum ama okuduguma gore bazi problemleri varmis.
2900₺'ye ATK X1 Pro alırdım şahsen. Superlight 2 kullandım ve sattım malzeme kalitesinden dolayı. Steelseries Prime bile daha kaliteli malzeme konusunda.
2900₺'ye ATK X1 Pro alırdım şahsen. Superlight 2 kullandım ve sattım malzeme kalitesinden dolayı. Steelseries Prime bile daha kaliteli malzeme konusunda.
Rival 3 rahat geliyorsa size ATK F1 bakabilirsiniz. Lakin bazı ürünlerde plastiğin gıcırdama yaptığı biliniyor. Performans olarak en üst ürünlerden biri. 8000Hz destekliyor zaten. Boyut olarak Rival 3 ile çok benzer. Eloshapes adlı siteden fare boyutlarını karşılaştırabilirsin.
Arkadaşım 2 hafta ATK F1 aldı. Bu dediğim gırcırdama olayı ona denk gelmedi lakin bazı insanlarda bu durum mevcut. Bağlantı sorunu çeken arkadaşlarda farenin yazılım güncellemesini yapmadığı için sorun çekmiş. Yine de alınır.
İlla bilindik marka çok üst bir ürün istiyorsan, o bütçede pek yok. Belki Asus ürünlerine bakabilirsin. Para iadesi ile 2000₺ civarına denk geliyor.
ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör
www.gaming.gen.tr
Sensör olarak 1 model daha düşük(hissedilecek bir şey değil). Malzeme kalitesi olarak daha iyi. Lakin daha ağır ve farenin içindeki işlemcinin ne olduğu bilgisi yok. En iyi farelerde Nordic markasının mikro işlemcisi var. En düşük tepki süresine sahip farelerin hepsi bu şekilde.