Logitech G PRO X 2 dongle ve kablosu nereden bulunur?

Moxie

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar dongle ve kablosu kayıp Kfg'si tam bir ürün alacagım, bu Dongle'ı garantiden temin etmem ne kadar süre alır biliyor musunuz?

Dongle bozulmamış ki kaybolmuş, destek vereceklerini sanmam. Bu arada Superlight 2 alinmaz, ben de bir videoda gordugum icin inceliyordum ama okuduguma gore bazi problemleri varmis.

Son düzenleme:
2900₺'ye ATK X1 Pro alırdım şahsen. Superlight 2 kullandım ve sattım malzeme kalitesinden dolayı. Steelseries Prime bile daha kaliteli malzeme konusunda.
hocam bu konulardan anliyorsaniz profesyonel olarak valoranr oynuyorum oneririniz ne olur rival 3 kullaniyorum su anda 3k civari butce ile

Rival 3 rahat geliyorsa size ATK F1 bakabilirsiniz. Lakin bazı ürünlerde plastiğin gıcırdama yaptığı biliniyor. Performans olarak en üst ürünlerden biri. 8000Hz destekliyor zaten. Boyut olarak Rival 3 ile çok benzer. Eloshapes adlı siteden fare boyutlarını karşılaştırabilirsin.
Arkadaşım 2 hafta ATK F1 aldı. Bu dediğim gırcırdama olayı ona denk gelmedi lakin bazı insanlarda bu durum mevcut. Bağlantı sorunu çeken arkadaşlarda farenin yazılım güncellemesini yapmadığı için sorun çekmiş. Yine de alınır.
İlla bilindik marka çok üst bir ürün istiyorsan, o bütçede pek yok. Belki Asus ürünlerine bakabilirsin. Para iadesi ile 2000₺ civarına denk geliyor.
Sensör olarak 1 model daha düşük(hissedilecek bir şey değil). Malzeme kalitesi olarak daha iyi. Lakin daha ağır ve farenin içindeki işlemcinin ne olduğu bilgisi yok. En iyi farelerde Nordic markasının mikro işlemcisi var. En düşük tepki süresine sahip farelerin hepsi bu şekilde.

Ben olsam ATK F1 veya ATK X1 bakardım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı