Logitech G PRO X 2 fiyatını hak ediyor mu?

Krambollus

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Şu anda Logitech G935 kullanıyorum ama maalesef artık işi bitmeye başladı yeni bir kulaklık araşıyışındayım. Logitech G935'in kalitede altına düşmeyecek güzel bir kulaklık arıyorum. Aklımda G PRO X 2 ve X 1 var. Aralarında bayağı bir fiyat farkı var. Bu fiyat farkı değer mi? Ve bu kulaklar harici önerebileceğiniz bu kalitelerde daha ucuza kulaklıklar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2X yerine Blackshark V2 Hyperspeed alırdım. Kesinlikle logitech'ten hem daha ekonomik hemde kaliteli olacaktır anasonda 6k ya var. Aynı şekilde G pro X almayı düşünüyorsanız Kraken V3 Hypersensr alırdım yine amazon da 3.2k TL ye var. Razer gerçekten premium gaming ürünleri üretiyor paraya kıyarsan çok kaliteli ürünlerle karşılaşıyorsun. Kulak ici istiyorsanda Hammerhead Hyperspeed var ben kullanıyorum Hammerhead i ister oyun ister müzik 6 saatlik kulaklik şarji ile yariyoldada birakmiyor. Kulağı rahatsız etmiyor onada bir bakardım

Ben 2X yerine Blackshark V2 Hyperspeed alırdım. Kesinlikle logitech'ten hem daha ekonomik hemde kaliteli olacaktır anasonda 6k ya var. Aynı şekilde G pro X almayı düşünüyorsanız Kraken V3 Hypersensr alırdım yine amazon da 3.2k TL ye var. Razer gerçekten premium gaming ürünleri üretiyor paraya kıyarsan çok kaliteli ürünlerle karşılaşıyorsun. Kulak ici istiyorsanda Hammerhead Hyperspeed var ben kullanıyorum Hammerhead i ister oyun ister müzik 6 saatlik kulaklik şarji ile yariyoldada birakmiyor. Kulağı rahatsız etmiyor onada bir bakardım
Teşekkürler öneriler için kulaküstünü tercih ediyorum ben bilgisayar için Blackshark V2'yi de listeme ekledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı