Pxn V10 Pro Direct Drive direksiyon seti alınır mı?

Hocam konuyu canlandırayım, 20k bütçem var aşağı yukarı, ETS 2, AC, F1, WRC, BeamNG, vb. ne varsa oynayacağım kısacası, ilk direksiyon setim olacak 15k ya pxn V10 Pro buldum sarı sitede, 0 ürün 6 ay mağaza garantisi veriyor. Sizce hala alınır mı? İkinci el T300RS setlerine ve moza R3 bakıyorum ama bu direksiyon seti de aklıma takıldı. Pek bilgi de yok internette hala.

Hocam konuyu canlandırayım, 20k bütçem var aşağı yukarı, ETS 2, AC, F1, WRC, BeamNG, vb. ne varsa oynayacağım kısacası, ilk direksiyon setim olacak 15k ya pxn V10 Pro buldum sarı sitede, 0 ürün 6 ay mağaza garantisi veriyor. Sizce hala alınır mı? İkinci el T300RS setlerine ve moza R3 bakıyorum ama bu direksiyon seti de aklıma takıldı. Pek bilgi de yok internette hala.
2. el nasıl kullanıldığını bilmediğiniz ürünlere güvenip 15-20k paralar vermeyin bence.
İnternette nasıl bilgi yok? Türkçe kaynak yok evet sponsorlu içerik olmadıktan sonra kimse parasını verip ürün alıp videosunu çekmiyor :D Ama Youtube'a V10 Ultra olarak aratın bakın bir çok yabancı inceleme var. Ultra'nın bundan tek farkı pedalları onun dışında birebir aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ama bütçeniz 20K'ya kadar çıkıyorsa 2 yıl garantili PXN VD4'ü tavsiye ederim. HB üzerinde kampanyaya uyan kredi kartınız varsa 9 taksit imkanı var. VD4 tork ve malzeme kalitesi olarak V10 Prodan iyidir. Vitesi ve debriyajı daha sonra paranız olunca alırsınız. V10 Pro'ya göre daha iyi bir yatırım olur.

PXN'in yeni Shifterından almak isteyen varsa Gelbura'nın elinde varmış. Talep olması halinde maliyetinden satışa koyacaklarmış.

format_webp.jpg

Son düzenleme:
2. el nasıl kullanıldığını bilmediğiniz ürünlere güvenip 15-20k paralar vermeyin bence.
İnternette nasıl bilgi yok? Türkçe kaynak yok evet sponsorlu içerik olmadıktan sonra kimse parasını verip ürün alıp videosunu çekmiyor :D ama YouTube'a V10 Ultra olarak aratın bakın birçok yabancı inceleme var. Ultra'nın bundan tek farkı pedalları onun dışında birebir aynı.

Ama bütçeniz 20K'ya kadar çıkıyorsa 2 yıl garantili pxn VD4'ü tavsiye ederim. HB üzerinde kampanyaya uyan kredi kartınız varsa 9 taksit imkanı var. VD4 tork ve malzeme kalitesi olarak V10 Pro'dan iyidir. Vitesi ve debriyajı daha sonra paranız olunca alırsınız. V10 Pro'ya göre daha iyi bir yatırım olur.

Pxn'in yeni shifterından almak isteyen varsa Gelbura'nın elinde varmış. Talep olması halinde maliyetinden satışa koyacaklarmış.

Eki Görüntüle 2615667

Hocam yarın büyük ihtimal dediğim V10 Pro'yu alacağım 15kya. VD4 Euas'ta 20k + masa aparatı falan derken uçacak fiyat. Şimdilik V10 Pro alayım 4K civarına da vites alayım en azından bir süre böyle kullanayım diye düşünüyorum. Fiyatların birkaç konuyu okuduktan sonra sürekli arttığını gördüm o yüzden yenileri gelene kadar fiyatları yine artar diye düşünüyorum. Farklı bir öneri yoksa dediğim gibi yarın sarı sitede gördüğüm V10 Pro'yu alacağım. Vites için önerebileceğiniz bir şey var mı? Pxn A7 ile simtur h vites arasında kaldım. Gibi. Aşağı yukarı ikisi de 3.5k falan. Daha fazla para vermek ister miyim bilmiyorum.

@AdvocateD hocam bir de euasta 18kya V10 Pro var ama garantisi falan hiçbir şey yazmıyor. 0 mı almak mantıklı yoksa bir elektronik mağazası satıyor 0 ürün 6 ay mağaza garantisi veriyor 15k, belki nakitte indirim de yaparlar. Sizin bilginiz var mı acaba?

Son düzenleme:
Hocam yarın büyük ihtimal dediğim V10 Pro'yu alacağım 15kya. VD4 Euas'ta 20k + masa aparatı falan derken uçacak fiyat. Şimdilik V10 Pro alayım 4K civarına da vites alayım en azından bir süre böyle kullanayım diye düşünüyorum. Fiyatların birkaç konuyu okuduktan sonra sürekli arttığını gördüm o yüzden yenileri gelene kadar fiyatları yine artar diye düşünüyorum. Farklı bir öneri yoksa dediğim gibi yarın sarı sitede gördüğüm V10 Pro'yu alacağım. Vites için önerebileceğiniz bir şey var mı? Pxn A7 ile simtur h vites arasında kaldım. Gibi. Aşağı yukarı ikisi de 3.5k falan. Daha fazla para vermek ister miyim bilmiyorum.

@AdvocateD hocam bir de euasta 18kya V10 Pro var ama garantisi falan hiçbir şey yazmıyor. 0 mı almak mantıklı yoksa bir elektronik mağazası satıyor 0 ürün 6 ay mağaza garantisi veriyor 15k, belki nakitte indirim de yaparlar. Sizin bilginiz var mı acaba?
Hocam EUAS'taki ürünler kendi ithalatları yani 2 yıl ithalatçı garantili. Sahibindendeki firma garantili diye ilan girmiş ama sizden duydum mağaza Garantili olduğunu. EUAS'ta bildiğim kadarıyla stok yok. Sitelerinde ürün gözüksün diye koymuş olabilirler. Yarın arayıp sorun isterseniz. Ben en son sorduğumda PXN'le alakalı herşeyi sipariş verdik şuan gemide demişlerdi. Aceleniz yoksa bekleyin onlardan alın. Hem e ticaret sitelerine de ilan veriyor onlar gelince. Taksitli alma imkanınız olur. En geç 1 aya gelir tahminimce.

Fiyatların da düşeceğini hiç sanmıyorum burası Türkiye. Ürüne benim yüzümden talep oldu diye fiyatını artırmıştı Euas 😄

V10 Pro alacaksanız bu işe giriş için ideal bir set. VD 4'e göre malzeme kalitesi ve pedalları geride sadece. Ama yine de T300RS ve G29'a göre daha kalitelidir. Bu hobi hoşunuza giderse Moza R5 ya da VD6 için para biriktirirsiniz. Şimdilik V10 Pro yeterli bence size.

Son düzenleme:
Hocam bende aldım 3 gündür kullanıyorum dehşet bir şey yoldaki her detayı gerçek araba gibi hissediyorsunuz dd sağ olsun. Uygulamasında çok güzel her şeyi ayrıntı yapabiliyorsunuz eğer ileride param olursa vites te alacağım yanına. Tek sorun benim evin atlı beton ve pedal çok kayıyor ne yapacağım bilmiyorum halı koydum onda da kaydı öneriniz varsa yazabilirsiniz onun haricinde bayağı memnunum.

Halı kaydırmmaz koy.

Hocam Euas'taki ürünler kendi ithalatları yani 2 yıl ithalatçı garantili. Sahibindendeki firma garantili diye ilan girmiş ama sizden duydum mağaza garantili olduğunu. Euas'ta bildiğim kadarıyla stok yok. Sitelerinde ürün gözüksün diye koymuş olabilirler. Yarın arayıp sorun isterseniz. Ben en son sorduğumda Pxn'le alakalı her şeyi sipariş verdik şu an gemide demişlerdi. Aceleniz yoksa bekleyin onlardan alın. Hem e-ticaret sitelerine de ilan veriyor onlar gelince. Taksitli alma imkanınız olur. En geç 1 aya gelir tahminimce.

Fiyatların da düşeceğini hiç sanmıyorum burası Türkiye. Ürüne benim yüzümden talep oldu diye fiyatını artırmıştı euas 😄

V10 Pro alacaksanız bu işe giriş için ideal bir set. VD 4'e göre malzeme kalitesi ve pedalları geride sadece. Ama yine de T300RS ve G29'a göre daha kalitelidir. Bu hobi hoşunuza giderse moza R5 ya da VD6 için para biriktirirsiniz. Şimdilik V10 Pro yeterli bence size.

Hocam mağaza garantili dediğim şey bir esnaf kendi satıyor sarı sitede 17 yıllık satıcı olarak ve kendisi diyor ürün sıfır kapalı kutu ve 6 ay değişim garantili diye. Yoksa resmi bir garanti değil yani.

Esnaf bozulursa bana getir diyor.

Hocam mağaza garantili dediğim şey bir esnaf kendi satıyor sarı sitede 17 yıllık satıcı olarak ve kendisi diyor ürün sıfır kapalı kutu ve 6 ay değişim garantili diye. Yoksa resmi bir garanti değil yani.
Evet biliyorum resmi garanti olmadığını. İlanında garantili diye yazmış sanki resmi ithalatçı garantili gibi. O ilanı atıyordum almak isteyen arkadaşlara da artık atmayacağım. EUAS'ın getirmesini bekleyin. Euas'tan alırsanız en azından elinizde fatura olur herhangi bir sorunda THH'ye gidebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı