Logitech G PRO X alınır mı?

Hatrı sayılır sayıda kulaklık denedim, ayrıca müzik ile uğraştığım için adam Audio SP5 sahibiyim. G PRO X bununla kıyaslandığında bile güzel bir kulaklık. Fakat aldıktanbir hafta sonra kutusuna kaldırıp tekrar çıkarmamama sebep olan bir dezavantajı var ki; konforu. Hayatımda kullandığım en rahatsız kulaklık. 15dk kullandıktan sonra kulak bölgesine o kadar baskı yapıyor ki, beynimden aşağı kan gitmediğini hissedebiliyorum. Belki benim kulak çevrem çok hassastır bilemiyorum fakat kesinlikle katlanılacak gibi değil benim için.

Ayrıca çok sayıda kullanıcı kulaklığı tam verimli kullanamıyor. Ben de ilk taktığımda ses kötüydü, başlat çubuğundaki ses ayarına sağ tıklayıp ses sorunlarını gider dedikten sonra sorun düzeldi ve ses performansından fazlasıyla memnun kaldım.

Konforundan memnun kalmadığım için halâ kulaklık almaya devam ediyorum. Cloud Alpha S, Sennheiser Game Zero, Arctis Pro şu ana kadar alıp da G PRO kalitesini bulamadığım kulaklıklar. Pek ümidim yok ama dün de Corsair Void Elite siparişi verdim umarım bu son aldığım kulaklık olur.

Peki sence G PRO X denemeli miyim? Belki bende bir ağrı yapmaz?
Alpha s siparişi verdim. O da olmazsa başka şeylere yöneleceğim.

Teşekkür ederim.
 
Bence ,fiyatı düşerse, HyperX Cloud Alpha ya da Alpha S alın. Ben Cloud 2 kullanıyorum fakat Alpha'nın daha iyi olduğunu da biliyorum. Bugüne kadar üç tane Logitech kulaklık kullandım, hiçbirinden de memnun kalmadım. Tabi klavye ve fare konusunda üstüne tanımam.
 
Alpha S kullanıyorum yaklaşık 5-6 aydır konforuda süper ses performansıda cok iyi oyun için CS'de daha cok kullanıyorum adamın yerini hissediyorsun resmen. Müzik ve film izlerken de 7.1 hazzı gayet hoşuma gidiyor filmde arkanda bomba patlayınca bir ürkütmüyor değil yani 😄 s serisi 50mm cap ve her kulakta cift sürücü var bası da yanlarından ayarlayabiliyorsun. Ağır değil ve kafaya baskı da yapmıyor konforlu bayağı.
 
Bence ,fiyatı düşerse, HyperX Cloud Alpha ya da Alpha S alın. Ben Cloud 2 kullanıyorum fakat Alpha'nın daha iyi olduğunu da biliyorum. Bugüne kadar üç tane Logitech kulaklık kullandım, hiçbirinden de memnun kalmadım. Tabi klavye ve fare konusunda üstüne tanımam.
Sil. 😡
 
Bu ürünün kablolu modelinde 7.1 yok mudur? DTS 2.0 7.1'den daha üstün bir ses özelliği ama. 7.1 var mı yok mu bunu öğrenmek istedim.
Üstünden biraz zaman geçmiş ama yaklaşık 1.5 senedir kablolu modelini kullanıyorum. 7.1 mevcut ve ses performansı mikrofon performansı muhteşem ona diyecek lafım yok. Fakat konfor konusunda acayip kötü bir kulaklık. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi 15 dakikadan sonra kenarlardan çok fena baskı yapmaya başlıyor ve katlanılamıyor. Ayrıca kullanılan malzemeden dolayı fazlasıyla ağır bir kulaklık kafada yük yapıyor.
 
1 ay önce aldım. Düşük ve boğuk ses sorunları yüzünden iade ettim. Tekrardan şansımı denemek istedim. 2 hafta önce 1000TL'ye indirimden aldım ve yine aynı sonuçla karşılaştım. Sonuç olarak 2 kere denediğim ürün beni hüsrana uğrattı ve iade ettim. Kullananların çoğu memnun ama sorun yaşayabileceğinizi unutmayın. Ek olarak kulaklık hafif hiç hissettirmiyor diyenler bence biraz abartıyorlar. Suni ped aşırı terletiyor ve ben en fazla 1 saat takabildim çünkü kafamda ağrı oluşturuyor. 2'nci olarak G Hub üzerinden yaptığınız ayarlar bazen kaydolmuyor ve yerli yersiz kayboluyor. Kablosu çok dolanıyor ve bi süre sonra çözmesi zor oluyor. Tercih sizin.

profil ayarları vari ayarlayabiliyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı