Şuan bendede böyle sanırım son 2 3 aydır olan ghub güncellemesi yüzünden oldu. Onun da eski sürümüne bakmak lazım. Cihazı kurtar demeden ayar yapabildiyseniz o şekilde çalışıyor sorun olmuyor. Logitech in bizi düşürdüğü şu hale bak ya
Şu an bende de böyle sanırım son 2 3 aydır olan G HUB güncellemesi yüzünden oldu. Onun da eski sürümüne bakmak lazım. Cihazı kurtar demeden ayar yapabildiyseniz o şekilde çalışıyor sorun olmuyor. Logitech'in bizi düşürdüğü şu hale bak ya
Şuan bendede böyle sanırım son 2 3 aydır olan ghub güncellemesi yüzünden oldu. Onun da eski sürümüne bakmak lazım. Cihazı kurtar demeden ayar yapabildiyseniz o şekilde çalışıyor sorun olmuyor. Logitech in bizi düşürdüğü şu hale bak ya
Söylediklerimi yaparken ghub yüklediğin yerde, ghub un 2025 Ocak sürümü falan bulabilirsen onu kur. Ghub daha sonra kendini güncellese bile muhtemelen ayarların geçerli kalacak.
hocam kablolu dayanamadim artik cok inceydi kablosu dedim satayim hemen bari. ayni hafta satip gittim ekstra para vermeden razer blackshark v2 pro ps edition aldim asiri memnunum neredeyse 1 ay olacak belki de olmustur 1.5 kere sarj ettim bu ses kalitesine muazzam. tek eksi yani pc app yok mobilden kontrol var ama dert degil
Hocam kablolu dayanamadim artik cok inceydi kablosu dedim satayim hemen bari. Ayni hafta satip gittim ekstra para vermeden Razer BlackShark V2 Pro PS Edition aldim aşırı memnunum neredeyse 1 ay olacak belki de olmustur 1.5 kere şarj ettim bu ses kalitesine muazzam. Tek eksi yani PC App yok mobilden kontrol var ama dert degil.
Hocam kablolu dayanamadim artik cok inceydi kablosu dedim satayim hemen bari. Ayni hafta satip gittim ekstra para vermeden Razer BlackShark V2 Pro PS Edition aldim aşırı memnunum neredeyse 1 ay olacak belki de olmustur 1.5 kere şarj ettim bu ses kalitesine muazzam. Tek eksi yani PC App yok mobilden kontrol var ama dert degil.
Pro X'in kablosu ince değil ben hiçbir sorun yaşamadım. Ses kalitesinde en iyi seviyede ama ben kulak içi kullanıyorum artık çünkü kulak üstü kulladıkça saçı eziyor.
Pro X'in kablosu ince değil ben hiçbir sorun yaşamadım. Ses kalitesinde en iyi seviyede ama ben kulak içi kullanıyorum artık çünkü kulak üstü kulladıkça saçı eziyor.
Yazılımı kötü ama yazılımsız kullanınca asıl performansı ortaya çıkıyor.
Windows'un ayarlarından kulaklığın kendisini seçeceksin. Hz'sini en son hangisiyse onu seç, herhangi bir kulaklık yazılımı ve tüm ses aygıtlarındaki seçili kulaklığın olduğu yerdeki uzamsal ses kapalı olsun. Bunları kullanmadığında kulaklığın doğrudan sesini veriyor Windows ama birçok kişi bilmediği için yazılımları indirip kullanıyorlar. Frekans ayarı yapıp o şekilde bas ve tizleri ayarlıyor, bu sefer de sesin temiz kalitesi kısıtlanıyor.